Ποδόσφαιρο: Η ομάδα του Αντρές Ινιέστα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Βισέλ

Ο Αντρές Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία του να ανταποδώσει στους οπαδούς του, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις του γηπέδου το Σάββατο. Ο σπουδαίος Ισπανός θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Vissel Kobe στην κορυφαία κατηγορία της J-League, στην έδρα της Consadole Sapporo.

Ο 39χρονος πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 έχει παίξει μόλις 38 λεπτά σε τρεις αγώνες της J1 φέτος για την φορμαρισμένη Vissel Kobe. Αλλά ο προπονητής Takayuki Yoshida δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Ινιέστα θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στο στάδιο Noevir, είτε ως βασικός είτε στον πάγκο.

Ο Andres Iniesta της Vissel Kobe μιλάει κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης στο Κόμπε στις 30 Ιουνίου 2023. (Copyright Vissel Kobe)( WeLoveSports)

“Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν οι φίλαθλοι. Θέλω να τους προσφέρω μια κατάσταση που να μπορούν να απολαύσουν και να τους ενθουσιάσει”, δήλωσε ο Ινιέστα σε διαδικτυακή συνέντευξη. “Θέλω να τους δώσω ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης.

Ο σύλλογος δήλωσε ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν σχεδόν εξαντληθεί, καθώς ο Ινιέστα θέλει να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα από τις 7 Μαΐου.

“Ήταν δύσκολο να μην επιλεγώ να παίξω, αφού έβαλα όλη μου την καρδιά στην προπόνηση”, δήλωσε ο Ινιέστα, ο οποίος βοήθησε τη Βισέλ να κατακτήσει το πρώτο της μεγάλο τρόπαιο, το Κύπελλο Αυτοκράτορα, την Πρωτοχρονιά του 2020.

“Έχω βιώσει πολλά σε αυτά τα πέντε χρόνια, τα οποία είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα υπάρξει ένα μείγμα χαράς και λύπης, καθώς και συναισθηματικές διακυμάνσεις, αλλά θέλω να το απολαύσω με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση.