Ποδόσφαιρο: Η Σέλτικ έχασε από την πρώην ομάδα της Μαρίνος, χατ-τρικ ο Μαέντα

Ο επιθετικός της Σέλτικ, Ντάιζεν Μαέντα, πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Γιοκοχάμα Φ Μαρίνος, αλλά δεν μπόρεσε να εμποδίσει τους τρεμπλούχους της Σκωτίας να χάσουν με 6-4 από την κορυφαία ομάδα της J-League σε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη.

Ο Ιάπωνας διεθνής σκόραρε δύο γκολ νωρίς, καθώς και οι δύο ομάδες σκόραραν από δύο φορές στα πρώτα 23 λεπτά στο Nissan Stadium. Ο Maeda, ο οποίος ισοβάθμησε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της J-League το 2021 με 23 γκολ για τη Marinos, πέτυχε το τρίτο του γκολ στο 42ο λεπτό μετά από πάσα ενός άλλου πρώην παίκτη της Marinos, του Tomoki Iwata, που τον έστειλε στην πάνω γωνία.

Ο Daizen Maeda (Δ) της Σέλτικ σκοράρει το δεύτερο γκολ του κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα εναντίον της πρώην ομάδας του Yokohama F Marinos στο στάδιο Nissan στη Γιοκοχάμα στις 19 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Οι Reo Hatate και Yuki Kobayashi ήταν μεταξύ της τετραμελούς ιαπωνικής αποστολής που ξεκίνησε το παιχνίδι για τη Σέλτικ, ενώ ο Kyogo Furuhashi, πρώτος σκόρερ και MVP του περσινού πρωταθλήματος της Σκωτίας, μπήκε από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο πρώην εξτρέμ της Άρσεναλ, Ryo Miyaichi, έβαλε το κεφάλι στο πέμπτο γκολ και βρήκε την πάνω γωνία για το έκτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Ryo Miyaichi (δεξιά) της Yokohama F Marinos και ο Kyogo Furuhashi (αριστερά) της Celtic σφίγγουν τα χέρια μετά από φιλικό αγώνα στο Nissan Stadium της Yokohama στις 19 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)