Ποδόσφαιρο: Οι Άγγελοι χάνουν το 40ο homer τους, αλλά ο Σοχέι Οχτάνι αποχωρεί νωρίς από το mound

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 40ο home run του στην Major League σε μια εξαιρετική επιθετική εμφάνιση μετά την πρόωρη αποχώρησή του από το mound, αλλά οι Los Angeles Angels δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα στην ήττα με 5-3 από τους Seattle Mariners την Πέμπτη.

Οι Μάρινερς επέστρεψαν για να κερδίσουν τη μάχη των αντιπάλων της δυτικής περιφέρειας της Αμερικανικής Λίγκας. Το grand slam του Κέιντ Μάρλοου στην ένατη περίοδο έσβησε το προβάδισμα των Άγγελοι με 3-1 και έστειλε τον Κάρλος Εστεβέζ (5-2) στο πρώτο του χαμένο save της σεζόν.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπά ένα solo home run στο όγδοο inning, το 40ο home run της σεζόν, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Seattle Mariners στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 3 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Οχτάνι έκανε 2 στα 2 με δύο περιπάτους και σημείωσε το καθοριστικό ράνκινγκ στο 1-1, αφού έκλεψε τη 14η βάση του στο Angel Stadium, όπου οι κράμπες στο δεξί χέρι και τα δάχτυλά του μείωσαν το ξεκίνημά του σε τέσσερα innings χωρίς σκορ.

Οι Άγγελοι προηγήθηκαν με 2-1 στο κάτω μέρος του όγδοου inning πριν ο παίκτης του μήνα της Αμερικανικής Λίγκας για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο προσθέσει ένα τρέξιμο ασφαλείας με μια βόμβα μήκους 390 ποδιών στο δεξί πεδίο.

Αφού πέταξε το πρώτο ολοκληρωτικό shutout της καριέρας του στο Major League, ο Ohtani είχε ρίξει μόλις 59 μπάλες όταν αντικαταστάθηκε από τον δεξιό Χοσέ Σοριάνο.

Το φαβορί για τον MVP της Αμερικανικής Λίγκας χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά στο πρώτο inning, καθώς έβγαλε από μια εμπλοκή στο πρώτο και τρίτο χωρίς outs με τη βοήθεια του τρίτου baseman Mike Moustakas, ο οποίος έκανε το τελευταίο out αφού αναχαίτισε μια fly ball του Ty France με γυμνά χέρια.

Ο Ohtani φάνηκε να πλέει πιο ομαλά στο ανάχωμα, καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι όταν δεν υπήρχε ακόμα σκορ. Είχε τέσσερα strikeouts, ενώ επέτρεψε τρία χτυπήματα και έναν περίπατο.

Το home run του Eugenio Suarez από το αντίθετο πεδίο έδωσε το προβάδισμα στους Mariners στην αρχή του έκτου inning, πριν οι Angels συσπειρωθούν στο κάτω μισό.

Ο Οχτάνι πυροδότησε το ράλι κλέβοντας τη δεύτερη βάση, αφού περπάτησε σκόπιμα από τον Μπράιαν Γου του Σιάτλ. Στη συνέχεια σημείωσε το καθοριστικό run με ένα bunt του C.J. Cron πριν ο Moustakas κάνει το 2-1 με ένα διπλό RBI.

Η ήττα των Angels τους αφήνει τέσσερις αγώνες πίσω από τους Toronto Blue Jays στην κούρσα για την τρίτη και τελευταία θέση της AL Wild Card.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels, φορώντας ένα στήριγμα για τον εορτασμό του home run, συγχαίρει τους συμπαίκτες του μετά από μια σόλο βολή, το 40ο home run της σεζόν, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Seattle Mariners στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 3 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)