Ποδόσφαιρο: Ο Λαπόρτ, ο σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, νίκησε 2-1 την Μπάγερν

Ο Αϊμερίκ Λαπόρτ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπάγερν Μονάχου (2-1) σε διεθνές φιλικό στο Τόκιο την Τετάρτη. Οι τρεις νικητές της περσινής σεζόν ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Ιαπωνία πριν από την έναρξη της προετοιμασίας με δύο νίκες στις δύο.

Μετά τη νίκη επί της πρωταθλήτριας J-League Yokohama F Marinos με 5-3 την Κυριακή, οι νικητές της Premier League, του FA Cup και του Champions League Αγγλίας κέρδισαν ξανά στο Εθνικό Στάδιο. Ο αμυντικός βρέθηκε στην άκρη της μπάλας στο 86ο λεπτό, αφού ο Phil Foden είχε αποκρούσει ένα σουτ.

Ο Aymeric Laporte της Manchester City (μαύρη φανέλα) σκοράρει το νικητήριο γκολ εναντίον της Bayern Munich κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού αγώνα στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 26 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Μπροστά σε 65.049 θεατές, ο James McAtee έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Σίτι στο 21ο λεπτό, αφού ο Rico Lewis μπήκε στην περιοχή του πέναλτι και έστησε τον Julian Alvarez, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε αλλά άφησε εύκολο άνοιγμα στον νεαρό Άγγλο.

Ο Leroy Sane της Μπάγερν σημάδεψε το δοκάρι με ελεύθερο σουτ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Γάλλος Mathys Tel ισοφάρισε για τους πρωταθλητές Γερμανίας στο 81ο λεπτό από τη σέντρα του Frans Kratzig από αριστερά, πριν δεχτεί το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο την Kawasaki Frontale, ομάδα J1.

Ο Erling Haaland (C) της Manchester City χαιρετά τους οπαδούς μετά το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με την Bayern Munich στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο στις 26 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)