Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν και Αλ Νασρ αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Οσάκα

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν και η σαουδαραβική Αλ Νασρ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο διεθνές φιλικό τους παιχνίδι στο ποδόσφαιρο συλλόγων στο στάδιο Yanmar της Οσάκα την Τρίτη.

Ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο δημιούργησε μια χούφτα ευκαιρίες για την Αλ Νασρ στο πρώτο ημίχρονο, σώζοντας ένα κοντινό βολέ από τον τερματοφύλακα της PSG Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και στη συνέχεια πυροβολώντας άουτ με ένα ακροβατικό ποδηλατικό λάκτισμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Al Nassr σουτάρει προς την εστία με ποδηλατικό λάκτισμα κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Yanmar Stadium στην Οσάκα στις 25 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Βραζιλιάνος σταρ της PSG, Νεϊμάρ, έμεινε στον πάγκο των αναπληρωματικών μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο. Ο επιθετικός εθεάθη να χαμογελά και να χαιρετά τους οπαδούς που πλήρωσαν τουλάχιστον 20.000 γιεν (141 δολάρια) για εισιτήρια γενικής εισόδου ενηλίκων για τον αγώνα.

Ο επιθετικός αστέρας Kylian Mbappé δεν θα λάβει μέρος στην περιοδεία της PSG στην Ιαπωνία, αφού αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, ο οποίος φέρεται να θέλει να πουλήσει τον Γάλλο διεθνή.

Η PSG αντιμετωπίζει την Παρασκευή την ομάδα της J-League Cerezo Osaka σε ένα ακόμη φιλικό στο γήπεδο.

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ χαιρετά το κοινό κατά τη διάρκεια ενός φιλικού διεθνούς ποδοσφαιρικού αγώνα με την Αλ Νασρ στο στάδιο Yanmar στην Οσάκα στις 25 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ χειροκροτεί το παιχνίδι της ομάδας του κατά τη διάρκεια ενός φιλικού διεθνούς ποδοσφαιρικού αγώνα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στο στάδιο Yanmar στην Οσάκα στις 25 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Marco Asensio (R) της Paris Saint-Germain κάνει μια πάσα κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα εναντίον της Al Nassr στο Yanmar Stadium στην Οσάκα στις 25 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)