Ποδόσφαιρο: Το ποδόσφαιρο είναι υπόθεση όλων μας!

Ο ακραίος επιθετικός της Μπράιτον, Καόρου Μιτόμα, πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν και έδωσε την ασίστ στη σαββατιάτικη νίκη με 4-1 επί της Γουλβερχάμπτον για την αγγλική Premier League.

Ο Wataru Endo, ένας άλλος Ιάπωνας διεθνής, έκανε το ντεμπούτο του στη Λίβερπουλ, όταν μπήκε στο 62ο λεπτό στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπόρνμουθ.

Ο Kaoru Mitoma της Μπράιτον αντιδρά αφού άνοιξε το σκορ εναντίον της Γουλβερχάμπτον κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα τους για την Premier League στις 19 Αυγούστου 2023 στο Γουλβερχάμπτον της Αγγλίας ( WeLoveSports).

Ο Mitoma άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν έκανε ντρίμπλα στην περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα Jose Pedro Malheiro de Sa με ένα στημένο σουτ στο Molineux Stadium.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Μπράιτον διπλασίασε το προβάδισμά της με τον Mitoma που τροφοδότησε τον Pervis Estupinan.

Αλλού, στην πρεμιέρα της γερμανικής Bundesliga, ο αμυντικός της Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ, Κο Ιτακούρα, πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Bundesliga στην ισοπαλία 4-4 στο Άουγκσμπουργκ.

Ο Wataru Endo (L) της Λίβερπουλ λαμβάνει οδηγίες από τον προπονητή Jurgen Klopp καθώς ετοιμάζεται να μπει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Premier League με την Bournemouth στις 19 Αυγούστου 2023 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.