Πυγμαχία: Ινούε και Φούλτον ζυγίζονται πριν από τον αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο

Ο Ιάπωνας Naoya Inoue και ο Αμερικανός Stephen Fulton ζυγίστηκαν με επιτυχία τη Δευτέρα πριν από τον πολυαναμενόμενο αγώνα τους για τους τίτλους WBC και WBO στα super bantamweight στην Ariake Arena του Τόκιο.

Ο αγώνας μεταξύ αήττητων πυγμάχων θα δει τον 29χρονο Fulton να θέτει και τις δύο ζώνες του σε κίνδυνο απέναντι στον 30χρονο Inoue, τον παγκόσμιο πρωταθλητή τριών κατηγοριών που κάνει το ντεμπούτο του στα super bantamweight.

Οι πρωταθλητές WBC και WBO στα super bantamweight Stephen Fulton από τις Ηνωμένες Πολιτείες (L) και Naoya Inoue από την Ιαπωνία ποζάρουν για μια φωτογραφία στη Yokohama στις 24 Ιουλίου 2023, καθώς παρευρίσκονται στη ζύγιση για τον αγώνα τίτλου τους στο Τόκιο την επόμενη μέρα ( WeLoveSports).

Ο Inoue ζυγίστηκε στα 55,2 κιλά, ενώ ο Fulton έπιασε το όριο των 55,3 κιλών, πριν το ζευγάρι κοιτάξει ο ένας τον άλλον για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα μπροστά στις κάμερες.

“Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο. Θα είναι ένας καλός αγώνας”, δήλωσε ο Inoue, με το παρατσούκλι “Monster”, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει μόλις ο δεύτερος Ιάπωνας που κατακτά παγκόσμια πρωταθλήματα σε τέσσερις κατηγορίες βάρους.

Ο Inoue έχει ρεκόρ 24-0 με 21 νοκ άουτ, ενώ ο Fulton έχει 21-0 με οκτώ νοκ άουτ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Inoue έγινε ο πρώτος Ιάπωνας πυγμάχος που κέρδισε τις ζώνες WBA, WBC, WBO και IBF σε μία κατηγορία βάρους, όταν ενοποίησε την κατηγορία των bantamweight, βγάζοντας νοκ άουτ τον Βρετανό Paul Butler στον 11ο γύρο.

Στη συνέχεια, παραιτήθηκε και από τις τέσσερις ζώνες των παντάμχεων για να ανέβει στα σούπερ παντάμχεα και να προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος πυγμάχος στον κόσμο που θα κατακτήσει και τις τέσσερις ζώνες σε δύο κατηγορίες.