Πυγμαχία: Ο “Τσάλεντζερ” Ινούε σε εξαιρετική φόρμα ενόψει του αγώνα του με τον Φούλτον

Ο Naoya Inoue, ο οποίος παραιτήθηκε από τις τέσσερις ζώνες παγκόσμιου πρωταθλήματος που είχε για να ανέβει στα super bantamweight, δήλωσε το Σάββατο ότι δεν έχει καμία ανησυχία ενόψει του αγώνα του στις 25 Ιουλίου με τον πρωταθλητή της WBC και της WBO Stephen Fulton από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλώντας στο γυμναστήριο Ohashi Boxing Gym στη Γιοκοχάμα, ο Inoue είπε ότι είναι σε τέλεια φόρμα για το ντεμπούτο του στα super bantamweight, που τον βλέπει 1,8 κιλά βαρύτερο από ό,τι όταν αγωνιζόταν ως bantamweight.

Ο Ιάπωνας πυγμάχος Naoya Inoue χαμογελάει κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Ohashi Gymnasium στη Γιοκοχάμα στις 15 Ιουλίου 2023, 10 ημέρες πριν από τον αγώνα του με τον πρωταθλητή σούπερ-μπανταμελούς WBC και WBO Stephen Fulton από τις ΗΠΑ ( WeLoveSports).

“Δεν έχω απολύτως κανέναν λόγο να είμαι ανήσυχος”, δήλωσε ο Inoue. “Ως διεκδικητής για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν ήμουν ποτέ τόσο ενθουσιασμένος.

Μια νίκη επί του Fulton στην Ariake Arena θα κάνει τον Inoue μόλις τον δεύτερο Ιάπωνα που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες βάρους, μετά τον Kazuto Ioka που πέτυχε το κατόρθωμα τον Ιούνιο του 2019.

“Η δουλειά μου πηγαίνει καλά”, δήλωσε ο Inoue. “Φροντίζω για την προετοιμασία. Νομίζω ότι το super bantamweight είναι το καλύτερο για μένα”.

Το στρατόπεδο του Fulton άνοιξε την προπόνησή του για το κοινό την Παρασκευή, αλλά τον είδε κανείς μόνο να πηδάει σχοινάκι και να κάνει λίγο shadow boxing.

“Το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει”, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Οχάσι, Χιντεγιούκι Οχάσι. “Καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Φούλτον.

Ο Ιάπωνας πυγμάχος Naoya Inoue προπονείται στο γυμναστήριο Ohashi στη Γιοκοχάμα στις 15 Ιουλίου 2023, 10 ημέρες πριν από τον αγώνα του με τον πρωταθλητή Super Bantamweight της WBC και της WBO Stephen Fulton από τις ΗΠΑ ( WeLoveSports).