Ράγκμπι: Η Ιαπωνία ανακοίνωσε ένα εντός έδρας τεστ με την Αγγλία τον Ιούνιο του 2024

Η εθνική ομάδα ράγκμπι των ανδρών της Ιαπωνίας, οι Brave Blossoms, θα διοργανώσει ένα τεστ εναντίον της Αγγλίας το επόμενο καλοκαίρι, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ιαπωνική Ένωση Ποδοσφαίρου Ράγκμπι.

Η Ιαπωνία και η Αγγλία πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωπες στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στη Γαλλία, στον αγώνα της ομάδας D στις 17 Σεπτεμβρίου στη Νίκαια. Η Αγγλία, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχει νικήσει τη 10η Ιαπωνία στους τελευταίους 10 αγώνες της.

Ο αγώνας στις 22 Ιουνίου 2024, ο τόπος διεξαγωγής του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα είναι ο πρώτος αγώνας τεστ της Αγγλίας εναντίον των Γενναίων Ανθέων στην Ιαπωνία. Δύο τεστ που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2020 στην Οίτα και το Κόμπε ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο Ιάπωνας Dylan Riley (μπροστά, 3ος από δεξιά) προσπαθεί να αποφύγει ένα μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του δοκιμαστικού αγώνα ράγκμπι με την Αγγλία στο στάδιο Twickenham στο Λονδίνο στις 12 Νοεμβρίου 2022. ( WeLoveSports)