Τένις: Οι Κάτο και Σουτζιαντί αποχώρησαν από το Γουίμπλεντον στον 3ο γύρο του διπλού γυναικών

Η Γιαπωνέζα Miyu Kato και η Aldila Sutjiadi από την Ινδονησία αποκλείστηκαν στον 3ο γύρο του διπλού γυναικών στο Wimbledon τη Δευτέρα, αφού ηττήθηκαν με 7-5, 7-6(4) από την Hsieh Su-Wei από την Ταϊβάν και την Barbora Strycova από την Τσεχία.

Η Kato και η Sutjiadi ανέκαμψαν από ένα προβάδισμα τριών games και στα δύο σετ, αλλά τελικά έχασαν σε 1 ώρα και 38 λεπτά. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποχώρηση τους στον τρίτο γύρο ενός Grand Slam μετά την αμφιλεγόμενη ήττα τους στο Roland Garros τον Ιούνιο, όταν η Kato χτύπησε κατά λάθος ένα ball boy με μια μπάλα.

Η Miyu Kato (L) από την Ιαπωνία και η Aldila Sutjiadi από την Ινδονησία παίζουν εναντίον της Hsieh Su-wei από την Ταϊβάν και της Barbora Strycova από την Τσεχία στον τρίτο γύρο του διπλού γυναικών στο τουρνουά τένις του Wimbledon στο Λονδίνο στις 10 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Είχαμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν πάντα πίσω στο σκορ”, δήλωσε η Κάτο. “Ίσως ήμασταν και οι δύο λίγο νευρικοί. Υπήρχαν κάποια θετικά στοιχεία από το παιχνίδι στο γρασίδι… (αλλά) είναι απογοητευτικό”.

“Θέλουμε να είμαστε πιο δυνατοί μέχρι να επιστρέψουμε στο U.S. Open”.