Το πάρτι του Wimbledon Van de Zandschulp και Brouwer αντιστάθηκαν ξανά, ελληνική πίστα στην πίστα

Τροποποιήθηκε

Ο Botic van de Zandschulp και ο Gijs Brouwer δεν θα παίξουν ούτε σήμερα στο Wimbledon. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ο αγώνας του έτερου Ολλανδού Tallon Grepes.

Η έντονη βροχόπτωση στο Λονδίνο -και σήμερα- προκάλεσε αρκετές φορές τη διακοπή πολλών μονομαχιών. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πλήρως.

Η ελληνική πίστα πρέπει ακόμη να ολοκληρώσει τον πρώτο της γύρο την Τρίτη, ενώ οι Van de Zandschulp και Brouwer δεν έχουν χτυπήσει ακόμα μπάλα στο Wimbledon. Και αυτό ενώ ο Novak Djovokivc μπορεί ήδη να φτάσει στον τρίτο γύρο απόψε. Αυτός και άλλοι κορυφαίοι παίκτες παίζουν πάντα σε ένα καλυμμένο κεντρικό γήπεδο και επομένως δεν ενοχλούνται από τη βροχή

Χωρίς ειδικούς κανόνες

Ερωτηθείς, η διοργάνωση του Wimbledon λέει ότι δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Στην περίπτωση του Van de Zandschulp, σύμφωνα με την οργάνωση, είναι θέμα κακής τύχης.

“Το πρόγραμμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τα τηλεοπτικά κανάλια και τα υπόλοιπα για τους παίκτες. Αλλά δεν ισχύει ότι όλοι οι αγώνες του πρώτου γύρου πρέπει να ολοκληρωθούν πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του δεύτερου γύρου.”