Το Oddin.gg εξουσιοδοτεί τα στοιχήματα Esports της Olimpbet στο Καζακστάν

Προμηθευτής λύσεων στοιχηματισμού Esports Oddin.gg συνέχισε να επεκτείνει τον κατάλογο των παγκόσμιων συνεργασιών της με την προσθήκη ενός φορέα αθλητικών στοιχημάτων από το Καζακστάν, Olimbet.

Επανάσταση στα Esports Gagering

ο στρατηγικό Η συνεργασία με την Olimpbet θα δει το Oddin.gg να υποστηρίζει την είσοδο του φορέα αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο των στοιχημάτων esports, να τον βοηθήσει να σταθεροποιήσει την ηγετική του θέση στην τοπική αγορά και να επεκτείνει το αποτύπωμά του στην Κεντρική Ασία.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Oddin.gg για το Partnerships, Μάρεκ Σούσαρχαιρέτισε τη συμφωνία με τη μάρκα που πρωτοστατεί στην αγορά του Καζακστάν, ενθουσιασμένη από τη συνεργασία των δύο ομάδων.

«Η ακλόνητη δέσμευση της Olimpbet για την ικανοποίηση των πελατών και η οραματική της προσέγγιση ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την προσέγγιση αφοσίωσης μας», είπε, αμετάπειστος ότι η συνεργασία μπορεί να φέρει επανάσταση στο τοπίο των esports στοιχημάτων ενώ «παρέχει μια καθηλωτική και συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες του στοιχήματος» στη χώρα.

Η συνεργασία με την Oddin.gg είδε την Olimpbet ενσωματώνουν του παρόχου στοιχημάτων esports iFrame λύση, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων συναλλαγών και διαχείρισης κινδύνου, και πηγαίνετε ζωντανά με στοιχήματα esports στις αρχές Ιουνίου, επεκτείνοντας την προσφορά προϊόντων της με την προσθήκη νέων ελκυστικών εμπειριών.

Είσοδος στο Esports Betting

Εκ μέρους της Olimpbet, του διευθυντή μάρκετινγκ για το CIS στην εταιρεία, Έλενα Μελεσίναυπογράμμισε ότι «ένα πάθος για την αριστεία», καθώς και «μια δέσμευση για την πρόβλεψη των αναγκών του [the] πελάτες» ήταν οι δύο κινητήριοι παράγοντες πίσω από κάθε βήμα που έχει κάνει μέχρι τώρα η Olimbet.

“Με την ταχεία ανάπτυξη των esports, ήταν φυσικό για εμάς να αγκαλιάσουμε αυτό το συναρπαστικό φαινόμενο και να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση για στοιχήματα esports”, είπε η Meleshina, συσσωρεύοντας έπαινος σχετικά με τη λύση στοιχημάτων esports που παρέχεται η Oddin.gg.

«Το iFrame που παρέχεται από το Oddin.gg περιλαμβάνει όλα τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία χρήστη», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις δυνατότητες της λύσης να υποστηρίζει «μια στρατηγική γρήγορης κυκλοφορίας στην αγορά» που είναι τέλεια ευθυγραμμία με τους επιχειρηματικούς στόχους της Olimbet.

Η συνεργασία με την Olimpbet είναι η πιο πρόσφατη για το Oddin.gg, καθώς ο πάροχος λύσεων στοιχηματισμού esports ήταν αρκετά απασχολημένος από την αρχή του έτους. Έρχεται λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Oddin.gg συμφώνησε να προμηθεύσει Lion Gaming με εκτεταμένη κάλυψη γεγονότων και δεδομένων esports και δυνατότητα στοιχηματισμού σε esports.

Τον Φεβρουάριο, το Oddin.gg συνεργάστηκε με NSoft να επωφεληθεί από την εκτεταμένη γνώση του προμηθευτή της πλατφόρμας για την αγορά των esports και να ενισχύσει την προσφορά προϊόντων του σε σημερινούς και μελλοντικούς συνεργάτες esports. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Oddin.gg επέκτεινε το ασιατικό της αποτύπωμα μέσω συμφωνίας με Παιχνίδια QTech.

Στην αρχή του έτους, το Oddin.gg εισήλθε στα Βαλκάνια μέσω συμφωνίας για την παροχή της λύσης iFrame στο MaxBet και να ενισχύσει την προσφορά της μάρκας στο Μαυροβούνιο της Σερβίας και σε μία από τις δύο οντότητες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, τη Δημοκρατία Σέρπσκα.