Το PandaScore εξουσιοδοτεί την είσοδο του Dabble στο Esports Vertical

Ο πάροχος διαδραστικών εμπειριών στοιχήματος, Επαλείφω, ανακοίνωσε νέα συνεργασία, επιτρέποντας στην εταιρεία να μπει για πρώτη φορά στον κλάδο των esports. Την Τετάρτη, ο Dabble το επιβεβαίωσε ένωσε τις δυνάμεις του με το PandaScoreο πάροχος καινοτόμων πιθανοτήτων και δεδομένων esports, να τροφοδοτεί την προσφορά της στα esports για παίκτες στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τη νέα συνεργασία, ο Dabble θα επωφεληθεί από τη ροή αποδόσεων του PandaScore που παρέχει εκατοντάδες αγορές πριν από τον αγώνα για χιλιάδες διαφορετικά γεγονότα στα CS:GO, Dota 2, καθώς και στο League of Legends. Η ομάδα ειδικών συναλλαγών esports του PandaScore βοηθά στην παροχή μοντέλων υψηλών αποδόσεων που θα επιτρέψουν στο Dabble να επωφεληθεί από την προσφορά των πιο ανταγωνιστικών αποδόσεων στον κλάδο των esports.

Αυτές οι πιθανότητες είναι αποδεδειγμένες ενίσχυση των περιθωρίων και επιτρέπουν στους φορείς εκμετάλλευσης να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στα esports. Επιπλέον, το Dabble θα επωφεληθεί από την υποστήριξη συναλλαγών του PandaScore που είναι διαθέσιμη 24/7, παρέχοντας διαφορετικές επιλογές για ανάλυση αποδόσεων μετά τον αγώνα.

Σύμφωνα με τους όρους της νέας συνεργασίας, ο Dabble θα αξιοποιήσει επίσης το PandaScore BetBuilder εργαλείο. Η μοναδική και καινοτόμος λύση επιτρέπει στους παίκτες να «επιμελούνται τα δικά τους δελτία στοιχήματος», κάτι που, με τη σειρά του, ενισχύει την αφοσίωση και τη διατήρηση των πελατών.

Τομ Ραντλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Dabble, εξήγησε ότι τα esports είναι μια πολυαναμενόμενη επιλογή για τους πελάτες της εταιρείας. Εξήγησε ότι ο Dabble εντόπισε τις δυνατότητες του κλάδου των esports και την ανάγκη για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που μπορεί να προσφέρει μια σειρά από αποδόσεις στοιχημάτων που υποστηρίζονται με ακρίβεια. Ο Rundle είπε ότι ο Dabble βρήκε αυτόν τον συνεργάτη στο πρόσωπο του PandaScore. Τέλος, αναγνώρισε ότι οι κορυφαίες λύσεις από το PandaScore μπορούν να βκουδουνίσει μοναδικές εμπειρίες για τους λάτρεις των esports στην Αυστραλία.

Η συμφωνία μας με το PandaScore μας δίνει τη σιγουριά ότι σε συνδυασμό με τις μοναδικές μας δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης Dabble, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε μια ασυναγώνιστη εμπειρία στοιχήματος για τους λάτρεις των esports στην Αυστραλία.

Tom Rundle, Διευθύνων Σύμβουλος της Dabble

Το Dabble προσφέρει μοναδικές εμπειρίες κοινωνικού στοιχήματος

Επί του παρόντος, η Dabble έχει μια αυξανόμενη πελατειακή βάση που απολαμβάνει α μοναδική και συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος. Ο χειριστής προσφέρει στοιχηματικές επιλογές που ξεχωρίζουν με ένα κοινωνικό στοιχείο που ενισχύει την αφοσίωση. Τώρα, χάρη στη νέα συνεργασία, οι φίλοι των σπορ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε επιλογές esports.

Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται στα δεδομένα και βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, των esports και του στοιχήματος. Στο Dabble, έχουμε έναν χειριστή που μοιράζεται την αγάπη μας για την καινοτομία, γεγονός που την καθιστά την τέλεια συνεργασία και για τα δύο μέρη.

Dasha Kirilishina, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων στο PandaScore

Ντάσα Κιριλισίνα, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων του PandaScore, εξήγησε ότι η εταιρεία προσφέρει κορυφαία τεχνολογία και λύσεις που τροφοδοτούν τον κλάδο των στοιχημάτων και των esports. Μιλώντας για τη συμφωνία με τον Dabble, αναγνώρισε τον ενθουσιασμό της εταιρείας για τη νέα συνεργασία και προέβλεψε ότι θα φέρει οφέλη για το δίδυμο.

Ο Kirilishina μίλησε για τις πιθανότητες esports του PandaScore που υποστηρίζονται από κορυφαία δεδομένα του κλάδου. Σύμφωνα με την ίδια, χάρη στη συνεργασία, οι Dabble θα μπορούν να φέρνουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Συμπερασματικά, ο Kirilishina προέβλεψε ότι η τελευταία συμφωνία θα βοηθήσει το Dabble, καθώς και το PandaScore να συνεχίσουν να αναπτύσσονται.