Το Pinnacle Cup V θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου 2023

Η πέμπτη έκδοση της διοργάνωσης πρόκειται να επανενώσει μια σειρά από εξέχουσες ομάδες από τον κόσμο της Counter-Strike: Global Offensiveσυμπεριλαμβανομένου Ηρωϊκός, Astralisκαι Fnatic. Αυτές είναι μερικές από τις ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις σύμφωνα με HLTV.orgένα μέσο που ειδικεύεται στην κάλυψη της ανταγωνιστικής σκηνής του βιντεοπαιχνιδιού.

Φέρνοντας ποιοτικά συμβάντα CS:GO στους λάτρεις των Esports

Το Pinnacle Cup V θα δει την Pinnacle, την εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων που φιλοξενεί την εμβληματική σειρά, να συνεχίσει τη συνεργασία δεδομένων με ΠΛΕΓΜΑκαι επεκτείνει τη συνεργασία της με Eden Esports στην παραγωγή. Το Pinnacle Cup θα παραμείνει εν τω μεταξύ μια μορφή όπου οι ομάδες διαφορετικών επιπέδων δεξιοτήτων μπορούν ακόμα να εμφανιστούν και να επιδείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Σχολιάζοντας αυτές τις εξελίξεις, και οι δύο εταιρείες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους που συμμετέχουν στη νέα μορφή.

Επικεφαλής χορηγιών GRID Esports Χάρι Γουίγκετ είπε ότι επιλέγοντας να παραμείνει με την εταιρεία του, ο Pinnacle εξασφάλιζε πρόσβαση σε ψυχαγωγία κορυφαίας κατηγορίας για τους θαυμαστές του CS:GO με τα δεδομένα στον πυρήνα. Ο Wiggett πρόσθεσε:

Η δέσμευση της Pinnacle να συνεισφέρει στη βιωσιμότητα της σκηνής των esports είναι απαράμιλλη και το γεγονός ότι εργαζόμαστε μαζί στο έργο Pinnacle Cup για τρίτη συνεχή χρονιά είναι η καλύτερη μαρτυρία για τις κοινές μας αξίες και το ευθυγραμμισμένο όραμά μας.

Επικεφαλής χορηγιών GRID Esports Χάρι Γουίγκετ

Η μορφή περιλαμβάνει ένα στάδιο Play-In που θα δει τις συμμετέχουσες ομάδες να παίζουν σε μορφή Swiss Stage και στη συνέχεια να περάσουν στα Playoffs.

Ομάδες διαφορετικών επιπέδων κατευθύνθηκαν στο Pinnacle Crucible

Η Ελβετική Σκηνή θα έχει ομάδες όπως π.χ Πνεύμα, ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΣ, Αυγήκαι ΜΑΤΙΚΕΣ ανταγωνίζονται για μια ευκαιρία να προχωρήσουν περαιτέρω. Η νικήτρια ομάδα του γεγονότος θα εξασφαλίσει το μεγαλύτερο μέρος του έπαθλου των $50.000 καθώς προχωρά. Πέρυσι, η Heroic αναδείχθηκε νικήτρια στο Λουντ της Σουηδίας.

Η Pinnacle έχει δεσμευτεί να μεταφέρει την εκδήλωση σε παγκόσμιο κοινό και η εκδήλωση θα μεταδοθεί τόσο στα αγγλικά όσο και στα ρωσικά μέσω των καναλιών Twitch της εταιρείας. Θα υπάρχει επίσης διαθέσιμη ροή στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Η Pinnacle είναι επίσης ένας από τους πρώτους που υιοθέτησαν λύσεις στοιχημάτων esports.

Η εταιρεία άρχισε να προσφέρει στοιχήματα esport πολύ μπροστά από άλλα αθλητικά στοιχήματα και στοιχηματικές εταιρείες στις αγορές. Τις πρώτες μέρες, η Pinnacle ήταν μια από τις πολύ λίγες εταιρείες που έκαναν αυτή την κάθετη κερδοφόρα. Αυτό οφείλεται στην έμφυτη κατανόηση του τμήματος από την εταιρεία.