Το Tiidal Gaming ολοκληρώνει την πώληση Sportsflare $13,25 εκατομμυρίων C$ για να Entain

Χειριστής πλατφόρμας Esports και τυχερών παιχνιδιών, Tiidal Gaming Group Corp.ανακοίνωσε σήμερα ότι η συναλλαγή για την πώληση της επιχείρησης στοιχηματισμού esports, Sportsflareστην παγκόσμια ομάδα αθλητικών στοιχημάτων και παιχνιδιών, Διασκεδάστεέχει κλείσει.

Τιμή Αγοράς, Περίοδος Διατήρησης

Tiidal Gaming Group πούλησε την εξ ολοκλήρου θυγατρική της, Tiidal Gaming NZ Limited, την εταιρεία πίσω από την Sportsflare, για ακαθάριστα έσοδα 13,25 εκατομμύρια δολάρια Καναδά (9,95 εκατομμύρια δολάρια), με την επιφύλαξη τυπικών προσαρμογών συναλλαγών. Η εξαγορά της επιχείρησης στοιχημάτων esports ανακοινώθηκε αρχικά τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τους όρους της εξαγοράς, η Tiidal θα πρέπει να κρατήσει την τιμή αγοράς σε λογαριασμό αποθέματος 180 ημέρεςπερίοδος κατά την οποία το Εισηγμένο στο Καναδικό Χρηματιστήριο Αξιών (CSE). ο όμιλος θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα κεφάλαια για να ικανοποιήσει τυχόν προσαρμογές κεφαλαίου κίνησης ή αξιώσεις που προβάλλει η Entain, με έως 20% των χρημάτων που είναι διαθέσιμα για να πληρώσει εύλογα δικαστικά έξοδα που σχετίζονται με τη συναλλαγή.

Ο Όμιλος Tiidal Gaming συμφώνησε να πουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τις λειτουργικές δραστηριότητες της Sportsflare. Με τη λήξη της περιόδου διακράτησης τιμής αγοράς, το Διοικητικό Συμβούλιο θα θεωρήσει διαθέσιμο επιλογές για επιστροφή κεφάλαιο που εισπράττουν οι μέτοχοι της Sportsflare σύμφωνος προς την πώληση.

Υπάρχουν καμία διαβεβαίωση ότι οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές θα εφαρμοστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς αυτές οι επιλογές θα υπόκεινται στη λήψη συμβουλών εταιρικής, χρεογράφων και φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και στη λήψη όλων των απαιτούμενων εγκρίσεων μετόχων, ρυθμιστικών αρχών και ΧΑΚ.

Μοιραστείτε τις Εκδόσεις σε Διευθύνοντα Σύμβουλο, Άλλο Προσωπικό

Η Tiidal Gaming Group χορήγησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sportsflare 2,5 εκατομμύρια περιορισμένα μερίδια μετοχών σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης εργασίας του με ημερομηνία 3 Ιανουαρίου 2022. Τα περιορισμένα μερίδια κατοχυρώθηκαν αμέσως σε 2,5 εκατομμύρια κοινές μετοχές σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας του.

Η ομάδα εξέδωσε επίσης 1.910.700 κοινές μετοχές στο προσωπικό της Sportsflare για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων κερδοφορίας που αποκτήθηκαν σύμφωνα με τη συμφωνία αγοράς περιουσιακών στοιχείων της 14ης Δεκεμβρίου 2020 και τροποποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Συλλογικά γνωστό ως εκδόσεις μετοχών, όλοι οι τίτλοι που εκδίδονται για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το προσωπικό υπόκεινται σε νόμιμη περίοδο διακράτησης τεσσάρων μηνών και μίας ημέρας από την ημερομηνία έκδοσής τους. Μετά την ικανοποίηση των δικαιωμάτων κέρδους, ο όμιλος έχει εκδοθείσες και σε κυκλοφορία 87.603.908 κοινές μετοχές.

Ως μια τεχνολογική πλατφόρμα που βρίσκεται στη διασταύρωση gaming, media και στοιχημάτων, η Tiidal Gaming Group αξιοποιεί τις βαθιές βιομηχανικές ρίζες και την τεχνογνωσία της για να δημιουργήσει καθηλωτικές εμπειρίες gaming προσαρμοσμένες στην επόμενη γενιά θαυμαστών και καταναλωτών, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση του μέλλοντος της ψυχαγωγίας που βασίζεται στα παιχνίδια.