Ένα κλαμπ στο Λας Βέγκας Στριπ παρηγορεί τους τουρίστες που χτυπήθηκαν από επίθεση στον κυβερνοχώρο

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση στον κυβερνοχώρο που διέκοψε τη λειτουργία του MGM Resortsτο εμβληματικό στριπτιτζάδικο έχει απευθυνθεί στους τουρίστες που έχουν πληγεί από την καταστροφή, προσφέροντας μια σειρά από μοναδικά προνόμια για την ανακούφιση από το άγχος και τη διασφάλιση ότι η εμπειρία τους στην Πόλη της αμαρτίας θα παραμείνει αξέχαστη.

Η κυβερνοεπίθεση πλήττει τα MGM Resorts, το Hustler Club του Larry Flynt προσφέρει ανάπαυλα

The MGM Resorts η οποία χτύπησε στις αρχές της εβδομάδας, έριξε στο χάος ορισμένους επισκέπτες εμποδίζοντάς τους να έχουν πρόσβαση στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους ή να ολοκληρώσουν τις διατυπώσεις του check-in. Οι επιπτώσεις επεκτάθηκαν ακόμη και στους κουλοχέρηδες και στις τηλεφωνικές γραμμές του καζίνο, αυξάνοντας την απογοήτευση των ταξιδιωτών που είχαν έρθει στην πόλη για να διασκεδάσουν.

Η λέσχη Hustler του Larry Flynt έσπευσε να πρωτοστατήσει, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να ανακουφιστεί η αγωνία των πελατών και του προσωπικού του ξενοδοχείου που αντιμετώπιζαν την κατάσταση. Μπρίτανι Ρόουζ, γενική διευθύντρια της λέσχηςεξέφρασε τη βαθιά της συμπάθεια για τους πληγέντες. TMZ. Είπε ότι η καρδιά της συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους και τους τουρίστες που επλήγησαν από αυτό το καταστροφικό γεγονός. Ως μέλη του κλάδου της φιλοξενίας, είχαν αποφασίσει να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Λας Βέγκας, προκειμένου να ανακουφίσουν το άγχος των εργαζομένων που διαχειρίζονταν επιμελώς την κατάσταση.

Για τους πελάτες που έχουν υπομείνει το μαρτύριο της επίθεσης στον κυβερνοχώρο και είναι τουλάχιστον 21 ετών, Hustler Club του Larry Flynt προσφέρει ένα μια εντυπωσιακή γκάμα δωρεάν προϊόντων. Για να λάβουν μέρος σε αυτή τη μοναδική προσφορά, οι επισκέπτες πρέπει απλώς να επιδείξουν απόδειξη έγκυρης κράτησης ξενοδοχείου σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία της MGM από τις 10 Σεπτεμβρίου. Η προσφορά περιλαμβάνει παραλαβή από το αεροδρόμιο, φύλαξη αποσκευών σε περίπτωση καθυστερημένου check-in, μια δωρεάν Platinum VIP συνδρομή αξίας 1.200 δολαρίων και, φυσικά, δωρεάν χορούς αγκαλιάς. Ωστόσο, αυτή η γενναιόδωρη προσφορά ισχύει μόνο για μέχρι τις 24 ΣεπτεμβρίουΣυνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι τουρίστες θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν όσο μπορούν.

Κυβερνοεπίθεση φέρνει απροσδόκητο ποσό στα κέντρα ψυχαγωγίας ενηλίκων του Λας Βέγκας

Ενώ η κυβερνοεπίθεση άφησε πολλούς επισκέπτες να παλεύουν με την ταλαιπωρία, άθελά της έδωσε ώθηση στις επιχειρήσεις των καταστημάτων ψυχαγωγίας ενηλίκων της πόλης. Θυρωρός στριπτιζάδικουένα άλλο κλαμπ κυρίων του Sin City, ανέφερε αύξηση της πελατείας, των κρατήσεων και της χρήσης των υπηρεσιών μεταφοράς μετά την επίθεση. Οι στρίπερς ανέφεραν ακόμη και μια σημαντική αύξηση του εισοδήματός τουςΟρισμένοι κερδίζουν έως και 2.000 δολάρια περισσότερα ανά διανυκτέρευση.

Πρόσφατη εμπειρία Επίθεση στον κυβερνοχώρο στην MGM Resorts International πιστεύεται ότι είναι έργο της ομάδας Scattered Spider, μιας διαβόητης οργάνωσης κυβερνοεγκληματιών που είναι γνωστή για τη χρήση κοινωνικής μηχανικής για την απόκτηση διαπιστευτηρίων σύνδεσης και κωδικών OTP.

Η επίθεση είχε σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρηση της MGM, με αποτέλεσμα την πτώση της τιμής της μετοχής, το κλείσιμο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του ιστότοπου και πιθανές απώλειες. Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s προειδοποίησε ότι Η πιστοληπτική αξιολόγηση της MGM θα μπορούσε να επηρεαστεί από αδυναμίες ασφαλείας. Παρόμοιες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έχουν στοχεύσει και άλλες εταιρείες, όπως η Caesars Entertainment και η Stake.com.