Η πλατφόρμα Playzido της Light & Wonder λειτουργεί στο Μίσιγκαν

Light & Wonder, Inc. ανακοίνωσε τη σημαντική επέκταση της στρατηγικής της για το περιεχόμενο του iGaming στη Βόρεια Αμερική με την έναρξη λειτουργίας της δυναμικής πλατφόρμας της, Playzidoστο Michigan. Ξεπερνώντας τις ρυθμιστικές προκλήσεις της πολιτείας, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στους παίκτες το συναρπαστικό περιεχόμενο του παιχνιδιού της, προωθώντας τους στόχους της για βιωσιμότητα. φιλοδοξίες περιφερειακής επέκτασης. Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για μια νέα στρατηγική συνεργασία και να ενισχύσει την εντυπωσιακή δυναμική της Light & Wonder.

Οι παίκτες του Μίσιγκαν θα απολαύσουν νέο συναρπαστικό περιεχόμενο

Η Playzido είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που αποκτήθηκε από την Light & Wonder πέρυσι. Προσφέρει ευέλικτη και στιβαρή τεχνολογία σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανεξάρτητων στούντιο. Το Playzido υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα προσφορών, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών για πολλούς παίκτες και τζάκποτ. Οι φορείς εκμετάλλευσης του Μίσιγκαν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν αυτή τη δυναμική πλατφόρμα για να έχουν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο. προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Οι παίκτες του Μίσιγκαν μπορούν να προσβλέπουν στην απόλαυση μιας σειράς συναρπαστικά παιχνίδια με το λανσάρισμα του Playzido στην πολιτεία. Ακολουθούν μερικοί από τους πρώτους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα:

  • CHARLIE’S ANGELS™: Ένα παιχνίδι γεμάτο δράση βασισμένο στην εμβληματική τηλεοπτική σειρά και κινηματογραφική σειρά, που προσφέρει στους παίκτες συναρπαστικό gameplay και την ευκαιρία να ανακαλύψουν μεγάλα κέρδη.
  • DIAMOND MULTIPLIER RESPIN™: Ένας λαμπερός κουλοχέρης που συνδυάζει κλασικά θέματα καζίνο με σύγχρονα χαρακτηριστικά, προσφέροντας μια συναρπαστική και ικανοποιητική εμπειρία παιχνιδιού.
  • BLAZING 777 2x3x5x™: Ένας φλογερός κουλοχέρης με μοναδική διαμόρφωση κυλίνδρων που υπόσχεται καυτή δράση και μεγάλα πιθανά κέρδη.

Η πλατφόρμα Playzido διαθέτει σημαντική αναγνώριση στον κλάδο και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην Ευρώπη. Τα εντυπωσιακά διαπιστευτήριά του πρόκειται να φέρουν επανάσταση στην εμπλοκή των παικτών στο Μίσιγκαν, επιτρέποντας στους φορείς εκμετάλλευσης να Εξαιρετικά διαμορφώσιμα και καινοτόμα χαρακτηριστικά μάρκετινγκ. Οι συνεργάτες μπορούν να αναπτύξουν συναρπαστικές εκστρατείες προώθησης που εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια της Playzido, δίνοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Light & Wonder κεφαλαιοποιεί τις εξαγορές

Το λανσάρισμα της Playzido στο Μίσιγκαν αποτελεί την επόμενη φάση της στρατηγικής της Light & Wonder για το περιεχόμενο του iGaming στις ΗΠΑ. Η επέκταση των δυνατοτήτων διανομής της στη Βόρεια Αμερική συνάδει με τις φιλοδοξίες της εταιρείας να παρέχει στους συνεργάτες της μια νέα ροή περιεχομένου που αναπτύσσεται με τη χρήση της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Playzido. Απομακρυσμένος διακομιστής παιχνιδιών (RGS).

Η προσέλκυση παικτών και η ενδυνάμωση των συνεργατών παραμένει προτεραιότητα για τη Light & Wonder, καθώς η εταιρεία αξιοποιεί την ηγετική της θέση για να συνεχίσει την επέκτασή της μέσω στρατηγικών εξαγορών. Η Playzido παραμένει μια από τις πιο κερδοφόρες αγορές της εταιρείας ανάπτυξης και έχει συμβάλει καθοριστικά σε μια σειρά από συνεργασίες υψηλού προφίλ. Διευθυντής πωλήσεων iGaming της Light & Wonder για τις Ηνωμένες Πολιτείες Dana Jackel ήταν αισιόδοξος ότι το λανσάρισμα στο Μίσιγκαν θα ενίσχυε την παγκόσμια απήχηση της εταιρείας.

Αυτή η νέα άδεια για την Playzido στο Μίσιγκαν είναι μια σημαντική στιγμή για εμάς όσον αφορά τη δημιουργία και την παροχή περιεχομένου που απευθύνεται πραγματικά στους παίκτες της πολιτείας.

Dana Jackel, Διευθύντρια Πωλήσεων της Light & Wonder iGaming στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι παίκτες του Μίσιγκαν μπορούν να προσβλέπουν σε ποικίλες επιλογές παιχνιδιού και μοναδικές δημιουργίες μέσω της δυναμικής πλατφόρμας περιεχομένου της Light & Wonder. Η επέκταση αυτή ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση του προγραμματιστή να παρέχει καινοτόμες εμπειρίες παιχνιδιού και ενισχύει την παρουσία του στην αγορά iGaming της Βόρειας Αμερικής.