Η Casimba Gaming ενισχύει τη διανομή περιεχομένου για τους τίτλους Swintt

Casimba Gaming θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει αναγνωρισμένους τίτλους Swintt όπως The Electric Elements και Aloha Spirit XtraLockστο αυξανόμενο δίκτυο φορέων εκμετάλλευσης. Η συνεργασία θα καλύψει τις παγκόσμιες αγορές στις οποίες και οι δύο οντότητες έχουν λάβει άδεια λειτουργίας.

Η Swintt λαμβάνει ώθηση διανομής από την Casimba Gaming

Η Swintt προμηθεύει την πλήρη γκάμα των παιγνιομηχανημάτων της στην Casimba Gaming, δίνοντας στους συνεργάτες της πλατφόρμας την ευκαιρία να επιλέξουν από τις δύο SwinttGames και SwinttPremium οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες σχεδιασμένες να απευθύνονται στη βάση των παικτών και να βελτιώνουν την εμπειρία όλων των εμπλεκομένων.

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε Επτά απεριόριστα βιβλία, Μαργαριτάρια Κλεοπάτραςκαι πολλούς άλλους τίτλους που αξίζει να προστεθούν στη βιβλιοθήκη κάθε καζίνο.

Swintt, επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης Lars Kollind εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Casimba Gaming για να ενισχύσει τη γκάμα προϊόντων της τελευταίας και να προσθέσει στην ποικιλία στην οποία έχουν πρόσβαση οι πελάτες της πλατφόρμας. Ο Kollind πρόσθεσε:

Συνεργαζόμενοι με μια εταιρεία που όχι μόνο δραστηριοποιείται σε πολλές αγορές, αλλά επικεντρώνεται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Σκανδιναβικές χώρες και τον Καναδά, μπορούμε δυνητικά να τοποθετήσουμε τα παιχνίδια της Swintt μπροστά σε μια σειρά νέων παγκόσμιων ακροατηρίων στο μέλλον και είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα λατρέψουν να δουν τι έχουμε να προσφέρουμε.

Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Swintt Lars Kollind

Kollind έχει προστεθεί ο διευθυντής B2B της Casimba Gaming, Lavina Karlssonη οποία ήταν εξίσου ενθουσιασμένη με τη συνεργασία. Εξήρε την επιτυχία της εταιρείας της στη δημιουργία αυτής της νέας συμμαχίας και δήλωσε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Casimba Gaming έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στον κλάδο.

Χαιρέτισε την ευκαιρία να παρουσιάσει SwinttGames και Premium Η Swintt ξεκίνησε ένα νέο τυχερό παιχνίδι ως μέρος του χαρτοφυλακίου της Casimba Gaming, με την ευγενική χορηγία του αξιόλογου παρόχου. Η Swintt επιδιώκει επίσης να επεκτείνει ταχέως την παρουσία της στις παγκόσμιες αγορές.

Η εταιρεία υπέγραψε πρόσφατα συνεργασία με τη ZEAL Network στη Γερμανία, συμφωνώντας να παρέχει τα παιχνίδια του προμηθευτή με το δίκτυο της εταιρείας και ενισχύοντας σημαντικά την τοπικά διαθέσιμη προσφορά, παρέχοντας στους Γερμανούς παίκτες πρόσβαση σε αξιόλογους τίτλους σε όλους τους τομείς.

Η Swintt επεδίωξε επίσης να επεκτείνει την εμβέλειά της, συνάπτοντας συμφωνία με τη NetBet, έναν καθιερωμένο πάροχο με παγκόσμια εμβέλεια και ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη.