Η GLI αποκτά πιστοποίηση FSB για την προμήθεια προϊόντων στη Νότια Αφρική

Προχωρώντας προς τα εμπρός, FSB θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι είναι ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος προμηθευτής μετά την πιστοποίηση της εταιρείας από το Gaming Laboratories International (GLI). Η πιστοποίηση ισχύει για τη ρυθμιζόμενη αγορά της Νότιας Αφρικής και δίνει στην FSB τα μέσα για να επεκταθεί πιο επιθετικά.

Η πιστοποίηση ξεκλειδώνει τις δυνατότητες της ρυθμιζόμενης αγοράς τυχερών παιχνιδιών στη Νότια Αφρική. Επιτρέπει στην FSB να προχωρήσει στην επιλογή των προϊόντων της. Η FSB είναι ήδη ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και σεβαστό εμπορικό σήμα στην αφρικανική ήπειρο, αλλά αυτή η νέα πιστοποίηση την καθιερώνει περαιτέρω ως αξιόπιστο συνεργάτη επιλογής σε τοπικό επίπεδο.

Ευπρόσδεκτη είδηση για συνεχή επέκταση και ανάπτυξη

FSB CRO Ian Freeman εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να αναγνωριστεί και να γίνει ευπρόσδεκτη σε μια άλλη σχετική αγορά-στόχο για την εταιρεία. Ο κ. Freeman πρόσθεσε:

Έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη στρατηγική ευθυγράμμισης του κορυφαίου στην αγορά χαρτοφυλακίου μας με προϊόντα και υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων, πλατφόρμας και καζίνο σε αγορές που προσφέρουν στην FSB και στους συνεργάτες της τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

FSB CRO Ian Freemκαι

Το στέλεχος χαιρέτισε επίσης την πιστοποίηση ως συνέχεια της στρατηγικής της εταιρείας να συνεργάζεται με συνεργάτες Tier 1 και να παρέχει αξιόπιστες και αξιόπιστες αγορές σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η πλατφόρμα της FSB έχει ήδη αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες της, και όχι μόνο στην Αφρική. Η εταιρεία είδε τους φορείς εκμετάλλευσης των συνεργατών της να επιτυγχάνουν αριθμούς ρεκόρ στην ιπποδρομία Royal Ascot, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο ημερολόγιο.

Η υποδομή της εταιρείας παρείχε μια αδιάλειπτη εμπειρία από την αρχή έως το τέλος. Εν τω μεταξύ, η FSB κινήθηκε επίσης σε ακόμη μεγαλύτερες αγορές. Η εταιρεία πραγματοποίησε την πρώτη της επιτυχημένη επέλαση στο Οντάριο του Καναδά νωρίτερα φέτος.