Η Habanero αποκτά πιστοποίηση ISO-27001 και συνεχίζει να αναπτύσσεται

Habanero είναι μια εταιρεία γνωστή για την επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της. 140 παιχνίδια κουλοχέρηδωνκαθώς και την υποστηρικτική υποδομή. Η διαπίστευση αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να εκμεταλλευτεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να ανταποκριθεί στα ρυθμιστικά πρότυπα σε αγορές με αυστηρή ρύθμιση.

Η Habanero θέτει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη στην Ευρώπη με την αδειοδότηση

Η Habanero αναπτύσσει επίσης πρωτότυπα εργαλεία μάρκετινγκ που βοηθούν τους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης να δημιουργήσουν ισχυρή ανταπόκριση στα πρωτότυπα παιχνίδια του προμηθευτή, ενώ η εταιρεία αναπτύσσει επίσης ένα πατενταρισμένο σύστημα τζάκποτ. Υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας Arcangelo Lonoce χαιρέτισε επίσης την ευκαιρία:

Προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στα προϊόντα μας, το ISO-27001 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για όλους τους μεγάλους προμηθευτές όσον αφορά τη διακυβέρνηση της πληροφορικής, την προστασία της ασφάλειας και τη φήμη του εμπορικού σήματος.

Habanero Arcangelo Lonoce

Η Habanero θα επωφεληθεί από τη χορήγηση αυτής της άδειας, η οποία θα της επιτρέψει να εισέλθει σε συγκεκριμένες αγορές όπου τα τεχνικά ρυθμιστικά πρότυπα είναι αυστηρότερα. Ελλάδα και Ελβετία είναι δύο μέρη όπου ISO-27001 είναι υποχρεωτικό για έναν προμηθευτή να ενταχθεί, αλλά η Habanero είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιήσει τη νέα της διαπίστευση πέρα από αυτές τις επιμέρους δικαιοδοσίες.

Η Lonoce πρόσθεσε ότι η εταιρεία προσπαθεί πάντα να παρέχει μια εμπειρία που ευθυγραμμίζεται με τις κανονιστικές προϋποθέσεις και προσδοκίες. Η Habanero βρίσκεται επί του παρόντος σε ανοδική πορεία, έχοντας συνάψει συνεργασίες με σημαντικούς φορείς στον Ευρωπαϊκή φορείς, συμπεριλαμβανομένων Snaitech, Betway και Betsson.

Η εταιρεία εξασφάλισε επίσης άλλη μια σημαντική άδεια, από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας, και δεσμεύεται να συνεχίσει να επεκτείνεται και να αυξάνει την παρουσία της. Εν τω μεταξύ, η Habanero έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από εξαιρετικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Naughty Wukong, Rainbow Mania και Taiko Beats.