Η Pariplay προσλαμβάνει την Irina Roman για να ενισχύσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης

Ο τελευταίος ανώτερος υπάλληλος που εντάχθηκε στην εταιρεία είναι Irina Romanη οποία θα είναι η νέα υπεύθυνη λογαριασμού της εταιρείας και θα παραμείνει επικεντρωμένη στον κύριο στόχο της Pariplay, που είναι η υποστήριξη της διεθνούς ανάπτυξής της.

Προσθέστε έναν ισχυρό βετεράνο που κατανοεί την ανάπτυξη

Ο διορισμός ακολουθεί μια σειρά από παρόμοιες προσθήκες στην εταιρεία, καθώς και εσωτερικές προαγωγές, με στόχο να καταστεί η Pariplay μια πιο ευέλικτη και ευκίνητη επιχείρηση, ικανή να συνεχίσει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε ολόκληρες ηπείρους, με έμφαση στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Η εταιρεία έχει υπογράψει μια σειρά από συνεργασίες για να το επιτύχει αυτό. Εν τω μεταξύ, ο Roman είναι ένας έμπειρος βετεράνος που έχει εργαστεί για πολλές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες του κόσμου, όπως Enteractive, Κάθε μήτρακαι NetEnt. Πρόσφατα εργάστηκε ως Customer Success Manager στην TrueLayer και τώρα εντάσσεται στην Pariplay στη νέα της επαγγελματική πορεία.

Ο διορισμός αυτός χαιρετίστηκε φυσικά από τον CCO της Pariplay. Enrico Bradamante ο οποίος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να ενισχύσει την ομάδα του και να συνεχίσει την ανάπτυξή του στις ρυθμιζόμενες αγορές τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Ο Bradamante δήλωσε: “Η εταιρεία είναι η πρώτη που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο:

Η Irina έχει πλούσια εμπειρία στο ενεργητικό της και φέρνει πολύτιμες γνώσεις και διορατικότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει άμεσα στην ενίσχυση της μάρκας μας και θα μας οδηγήσει σε νέα ύψη.

Enrico Bradamante, CCO, Pariplay

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το modus operandi της Pariplay

Από την πλευρά της, η Roman ήταν εξίσου ενθουσιασμένη με το να ενταχθεί στην ομάδα της Pariplay και να συμβάλει στην οικοδόμηση και την επέκταση της προσφοράς της εταιρείας. Πρόσθεσε ότι στόχος της θα είναι να ενισχύσει τις σχέσεις με τους υφιστάμενους πελάτες και να καλλιεργήσει στενότερες σχέσεις με τους συνεργάτες.

Ο τελευταίος διορισμός της Pariplay πριν από τη Roman υπογράφηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, με την Ashley Bloor να αναλαμβάνει διευθύντρια συνεργασιών, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να επεκταθεί. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία προβάλλει τη δύναμή της σε πολλές αγορές, συνεργαζόμενη με νέους τοπικούς συνεργάτες και προσθέτοντας περισσότερα στούντιο στην ισχυρή λύση συγκέντρωσης.

Η Pariplay ανανεώθηκε για άδεια B2B στη Σουηδία και η εταιρεία βοήθησε την Caesars Entertainment να εξασφαλίσει αυξημένο περιεχόμενο μέσω της Wizard Games για τις δραστηριότητές της στο iGaming στο Οντάριο.