Η Spribe είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη λειτουργία της στη Ρουμανία και την Ιταλία

Spribe είναι πλέον σε θέση να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο περιεχομένου της στην περιοχή σε πιο στέρεες βάσεις, καθώς η εταιρεία έλαβε την απαραίτητη πιστοποίηση από την Gaming Associates για να λειτουργεί τους προηγμένους τίτλους τυχερών παιχνιδιών και στις δύο χώρες. Ρουμανία και Ιταλία. Η Gaming Associates είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία δοκιμών που διασφαλίζει ότι τα προϊόντα και τα παιχνίδια που προσφέρονται από έναν πάροχο online τυχερών παιχνιδιών βασίζονται σε έναν δίκαιο αλγόριθμο.

Η Spribe ξεπερνά το εμπόδιο της τεχνικής πιστοποίησης

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Ρουμανία αναγνωρίζεται επίσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της ΜάλταςΑυτό ενισχύει περαιτέρω την εμβέλεια της Spribe. Η εταιρεία, η οποία έγινε γνωστή με το παιχνίδι Aviator, έχει προσφέρει τους τελευταίους μήνες μια σειρά από καινοτόμα και πρωτότυπα παιχνίδια.

Ακολουθούν μερικοί από τους κυριότερους τίτλους της Ορυχεία, Στόχοςκαι Hi-Lo. Όλα αυτά τα παιχνίδια επανασχεδιάστηκαν με βάση δημοφιλείς έννοιες παιχνιδιών. Το πιο επιτυχημένο από αυτά τα είδη είναι το Aviator, το οποίο καλεί τους παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους παίρνοντας ένα αεροπλάνο στον ουρανό και εκτινάσσοντας το πριν συντριβεί. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πολλαπλασιαστής νίκης που μπορούν να πετύχουν.

Σχολιάζοντας το ορόσημο, ο διευθύνων σύμβουλος της Spribe, Giorgi Tsutskiridze, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πολύ χαρούμενη που το χαρτοφυλάκιό της Turbo Games, η συλλογική ονομασία για τα καινοτόμα και ανορθόδοξα παιχνίδια της εταιρείας, είναι πλέον διαθέσιμο και στις δύο αγορές. Ο κ. Tsutskiridze πρόσθεσε: “Η εταιρεία έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον:

Αυτό θα επιτρέψει στους συνεργάτες μας να ξεχωρίσουν από τους αντιπάλους τους με περιεχόμενο νέας γενιάς που απευθύνεται σε ένα μεγάλο αλλά δύσκολο να προσελκύσει κοινό.

Giorgi Tsutskiridze, Διευθύνων Σύμβουλος της Spribe

Το στέλεχος δήλωσε ότι ολόκληρη η εταιρεία ανυπομονεί να δει πώς θα αποδώσουν τα παιχνίδια της στις νέες αγορές και τι αξία θα μπορούσαν να προσφέρουν στους παίκτες, με το χαρτοφυλάκιο να εισέρχεται στις καθορισμένες χώρες για πρώτη φορά.

Ο προμηθευτής συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως

Η Spribe βρίσκεται σήμερα σε ευθυγράμμιση με περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως και συνεχίζει να αυξάνεται. Η είσοδος σε νέες δικαιοδοσίες στην Ευρώπη θα επιτρέψει στη Spribe να αναπτυχθεί σημαντικά και να προσθέσει νέους παίκτες, νέες μάρκες και να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Spribe έλαβε άδεια από την Spelinspektionen, τη σουηδική ρυθμιστική και αδειοδοτική αρχή. Η εταιρεία έχει επίσης επικεντρωθεί στη δημιουργία συνεργασιών συγκέντρωσης, με εταιρείες όπως η Groove, για να επεκτείνει το γεωγραφικό της αποτύπωμα.