Η Stakelogic εγκαινιάζει τον κουλοχέρη Bison Blocks με πολλαπλασιαστές, καταρράκτες, κ.λπ.

Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να απολαύσουν Μπάφαλο μπλοκΤο Bison Blocks είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Stakelogic στον κλάδο των βιντεοκουλοχέρηδων. Αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο με εξαιρετικές λειτουργίες για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η Stakelogic λανσάρει τον ολοκαίνουργιο κουλοχέρη Multiplier

Ο κουλοχέρης περιλαμβάνει μηχανισμούς παιχνιδιού όπως Καταρράκτες, Δωρεάν περιστροφές, Πολλαπλασιαστέςκαι Άγριακαι είναι επίσης μια ευκαιρία για τους παίκτες να ενεργοποιήσουν οποιοδήποτε από τα 4.096 γραμμές πληρωμής για να κερδίσετε μια πληρωμή. Η λειτουργία Cascade είναι μία από τις πιο σημαντικές, καθώς οι παίκτες θα δουν όλα τα σύμβολα που χάνουν να αφαιρούνται και νέα σύμβολα να εμφανίζονται στη θέση τους.

Το νέο παιχνίδι χαιρετίστηκε από τον ιδιοκτήτη του προϊόντος Stakelogic Andrew Fraser ο οποίος εξήρε τη νέα έκδοση και τα πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά της:

Το Bison Blocks ταξιδεύει τους παίκτες σε μια απίστευτη περιπέτεια, όπου συναντούν αυτά τα αξιοσημείωτα θηρία σε αναζήτηση μεγάλων κερδών. Τους βοηθά να ενταχθούν στο κοπάδι η μεγάλη ποικιλία μπόνους που είναι ενσωματωμένα στο παιχνίδι, όπως ακροβατικά, μπαλαντέρ, δωρεάν περιστροφές και πολλαπλασιαστές.

Stakelogic Product Owner Andrew Fraser

Εάν προκύψει ένα νέο κέρδος, οι κύλινδροι πέφτουν και πάλι σε καταιγισμό, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα ακόμη υψηλότερο κέρδος. Οι πολλαπλασιαστές του παιχνιδιού αυξάνονται κατά 1x για κάθε νίκη. Το παιχνίδι προσφέρει μεγάλες δυνατότητες κέρδους χάρη στη λειτουργία επέκτασης, η οποία επεκτείνει τους τροχούς σε ένα πλέγμα και μορφή 6×6 και προσαρμόζει τις γραμμές πληρωμής από 4,096 στο τεράστιο 46,656.

Τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να ανακαλύψετε στο Bison Blocks δεν σταματούν εκεί, καθώς μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το μπόνους δωρεάν περιστροφών, το οποίο θα ενεργοποιηθεί από Scatter και χαρακτηριστικά. 10 δωρεάν περιστροφέςή ακόμα περισσότερα, ανάλογα με τον αριθμό των Scatter στους κυλίνδρους.

Πάρτε μέρος στις δωρεάν περιστροφές Bonanza με τα Bison Blocks

Οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν έως και 12 δωρεάν περιστροφές, 14 δωρεάν περιστροφές ή ακόμα και 16 δωρεάν περιστροφές αν φτάσουν τα έξι Scatter όταν ενεργοποιήσουν το επίπεδο μπόνους.

Το Bison Blocks έχει επίσης σχεδιαστεί με μια λειτουργία μπόνους buy-in που ισχύει για ορισμένες δικαιοδοσίες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι μπόνους δωρεάν περιστροφών χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να πέσουν τα scatter.

Ο Fraser δήλωσε ότι ο νέος κουλοχέρης είναι μια φανταστική προσθήκη στο συνολικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν μερικά πραγματικά μεγάλα βραβεία. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι μάρκες καζίνο μπορεί να ενδιαφέρονται για το Bison Blocks.