Η Veikkaus ενισχύει το χαρτοφυλάκιο περιεχομένου της με το Pragmatic Play

Pragmatic Play προσεγγίστηκε από το φινλανδικό μονοπώλιο για να προσφέρει νέα παιχνίδια που θα βελτιώσουν την εμπειρία των παικτών. Η εταιρεία λειτουργεί επίσημα με την επωνυμία Veikkaus OyΗ Veikkaus Oy είναι ο δημόσιος φορέας εκμετάλλευσης καζίνο, στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών της χώρας.

Το Pragmatic Play προσφέρει μια ποικιλία από ενδιαφέροντα παιχνίδια

Τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν με την Veikkaus Oy περιλαμβάνουν 10 από τους κορυφαίους τίτλους του προμηθευτή, όπως Sugar Rush, Οι πύλες του Ολύμπου, Big Bass Bonanzaad The Dog House Megawaysμεταξύ άλλων. Η Pragmatic Play έχει αναπτύξει με αυτοπεποίθηση την παρουσία της στην Ευρώπη και τις σκανδιναβικές χώρες και η άφιξη των προϊόντων της σε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες του κλάδου της περιοχής αποτελεί θετική αντανάκλαση αυτής της δέσμευσης.

Η Veikkaus έχει επιδιώξει ενεργά να επεκτείνει το αποτύπωμά της στο iGaming με μια σειρά από συνεργασίες περιεχομένου που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την εταιρεία να προσφέρει πιο ελκυστική ψυχαγωγία στο τοπικό οικοσύστημα. Η εταιρεία δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στο υπεύθυνο παιχνίδι, το οποίο η Pragmatic Play θεωρεί ως βασική αξία.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο COO της Pragmatic Play Irina Cornides εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ευκαιρία να συνεργαστεί με την εταιρεία και να παρουσιάσει τους εμβληματικούς κουλοχέρηδες της Pragmatic Play στους Φινλανδούς παίκτες για πρώτη φορά.

“Η συμφωνία αυτή δεν σηματοδοτεί μόνο τη συνεχή ανάπτυξή μας στις ρυθμιζόμενες αγορές της Ευρώπης, αλλά υπογραμμίζει επίσης την κοινή μας δέσμευση για την προστασία των παικτών και την εταιρική κοινωνική ευθύνη”, δήλωσε ο Cornides.

Πρόσθεσε ότι η Veikkaus είναι ένας αξιόπιστος εταίρος που δεσμεύεται πλήρως να κάνει τα τυχερά παιχνίδια ασφαλέστερα και πιο διασκεδαστικά για τους παίκτες της, ενώ παράλληλα συμβάλλει σε καλούς σκοπούς. Γι’ αυτό ο Κορνίδης είναι βέβαιος ότι η Pragmatic Play και η Veikkaus θα συνεργαστούν για να κάνουν αυτή τη συμμαχία μια μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Η Veikkaus θέλει να κάνει αυτή τη συμμαχία μια μακροπρόθεσμη επιτυχία

Διευθυντής προϊόντων της Veikkaus Jan Hagelberg ήταν επίσης ενθαρρυμένος από τη νέα ευκαιρία και χαιρέτισε την ευκαιρία να δει τους Φινλανδούς παίκτες να αποκτούν πρόσβαση σε μερικούς από τους καλύτερους τίτλους iGaming στον κλάδο. Ο Hagelberg επαναβεβαίωσε ότι η αποστολή της Veikkaus Oy είναι να παρέχει στους παίκτες μερικούς από τους καλύτερους διαθέσιμους τίτλους.

Παιχνίδια όπως το Sugar Rush και το Big Bass Bonanza θα είναι μεταξύ των νέων προσθηκών, προσφέροντας στους παίκτες πρόσβαση σε ενδιαφέρουσες και απίστευτες επιλογές. Νωρίτερα φέτος, η Φινλανδία μίλησε για την αντικατάσταση του μονοπωλίου της Veikkaus και την εισαγωγή ενός πιο φιλελεύθερου συστήματος στο οποίο θα μπορούν να ανταγωνίζονται ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, μια διαδικασία που ήδη έλαβε χώρα στη γειτονική Σουηδία πριν από μερικά χρόνια.