Οι κουλοχέρηδες Powerbucks και Wheel of Fortune της IGT κερδίζουν το 50ο τζακπότ στον Καναδά

World Gaming Corporation Διεθνής τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών (IGT) επιβεβαίωσε ότι τα παιχνίδια Wheel of Fortune και Powerbucks κέρδισαν το 50ο τζακ ποτ άνω του ενός εκατομμυρίου καναδικών δολαρίων στον Καναδά.. Το παγκοσμίου φήμης ντεμπούτο των κουλοχέρηδων της κορυφαίας εταιρείας τυχερών παιχνιδιών της χώρας χρονολογείται από το 2016. Σταδιακά αυξάνεται ο αριθμός των εκατομμυριούχων που έχουν κερδίσει ένα βραβείο στον Καναδά από το Τροχός της Τύχης και Κουλοχέρηδες Powerbucksέφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς ο 50ος τυχερός παίκτης κέρδισε ένα βραβείο που του άλλαξε τη ζωή.

Κρίνοντας από μια ανακοίνωση της IGT την Πέμπτη, η οποία ακολουθεί την πρόσφατη δημοσίευση της έκθεσης βιωσιμότητας της εταιρείας, σε λιγότερο από μια εβδομάδα έπεσαν αρκετά τζακ ποτ. Η σειρά των νικών στα τζακ ποτ ξεκίνησε το New Brunswick, ΚαναδάςΣτις 25 Ιουνίου 2023, ένας τυχερός online παίκτης του Powerbucks που έπαιζε στον Τροχό της Τύχης Hawaiian Getaway κέρδισε τζακπότ 1.533.377 C$ (1.168.300 $).

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 27 Ιουνίου, έπεσε άλλο ένα τζάκποτ στον Τροχό της Τύχης. Συνέβη στο Michael Gaughan Airport Slots, που βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Harry Reid του Λονδίνου. Λας Βέγκας, Νεβάδα. Ένας τυχερός παίκτης του κουλοχέρη Wheel of Fortune Triple Double Emeralds κέρδισε ένα τζακ ποτ που του άλλαξε τη ζωή, ύψους 1.330.134 δολαρίων.

Λίγο αργότερα, ένα άλλο τζάκποτ του Wheel of Fortune έπεσε στον Καναδά. Ένας τυχερός πελάτης του online κουλοχέρη Powerbucks στον Καναδά κέρδισε το τζάκποτ. Οντάριο έπαιξε στον Τροχό της Τύχης Latin Getaways, κερδίζοντας ένα τζακ ποτ 1.029.546 C$ (784.400 $).

Οι παγκοσμίου φήμης κουλοχέρηδες Wheel of Fortune ξεκίνησαν πριν από σχεδόν τριάντα χρόνια, το 1996. Από τότε, η IGT ισχυρίζεται ότι οι κουλοχέρηδες έχουν κάνει περισσότερους από 1.100 εκατομμυριούχους. Αυτό μεταφράζεται σε βραβεία τζάκποτ που ξεπερνούν τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται

Με τη δημοσίευση της τελευταίας της έκθεσης βιωσιμότητας, η IGT υπογράμμισε τα πολλά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2022. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία παρουσίασε λεπτομέρειες της τελευταίας της έκθεσης, υπογραμμίζοντας την πρόοδο σε σχέση με τέσσερις από τις βασικές αρχές της, δηλαδή την προστασία των ανθρώπων της, την υποστήριξη των κοινοτήτων της, την προώθηση βιώσιμων λειτουργιών και την προώθηση της λογοδοσίας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η IGT επιβεβαίωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της παγκόσμιας λοταρίας, Fabio Cairoliέφυγε δυστυχώς από τη ζωή. Η εταιρεία επαίνεσε τη στρατηγική καθοδήγηση, την αφοσίωση και τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την εξέλιξή της. Ο κ. Cairoli ήταν ένας εξαιρετικός ηγέτης με εκτεταμένη εμπειρία σε ανώτερους ρόλους.