Το παιχνίδι “Mystery of the Lamp” της IGT συνεχίζει να επεκτείνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η παγκόσμια εταιρεία τυχερών παιχνιδιών παρέχει λογισμικό και τεχνολογία για τον ρυθμιζόμενο κλάδο τυχερών παιχνιδιών, Διεθνής τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών (IGT), ανακοίνωσε ότι το νέο πολυεπίπεδο προοδευτικό παιχνίδι της (MLP), Mystery of the Lampμπορεί πλέον να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες στους πελάτες της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερα από δώδεκα καζίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από την IGT αποκαλύπτει ότι το νέο παιχνίδι της κονσόλας PeakCurve49 είναι πλέον διαθέσιμο σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει περαιτέρω την εμβέλεια των παιχνιδιών της, επιβεβαιώνοντας ότι είναι Αναμένεται να επεκταθεί σε νέες τοποθεσίες τυχερών παιχνιδιών τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Το νέο παιχνίδι Mystery of the Lamp MLP χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο υλικό της IGT, το PeakCurve49. Μέρος της βραβευμένης “οικογένειας υλικού Peak” της εταιρείας, το νέο ντουλάπι χρησιμοποιεί ένα σύστημα για την εμφάνιση της εικόνας της μάρκας της εταιρείας. Οθόνη ultra HD 49 ιντσών με προοδευτική καμπυλότητα και μια κορυφαία οθόνη 27 ιντσών. Η μονάδα διαθέτει επίσης ένα δυναμική οθόνη ανάγνωσης 13,3 ιντσών με δύο κουμπιά bash. Η κονσόλα προσφέρει συναρπαστικές και συναρπαστικές εμπειρίες χάρη στα υψηλής ποιότητας ηχητικά εφέ και μια οθόνη LED.

Το νέο παιχνίδι της IGT, Mystery of the Lamp, προσφέρει δύο βασικά παιχνίδια, Treasure Oasisκαι Μαγεμένο Παλάτι. Για να γίνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό για τους παίκτες, το παιχνίδι έχει πέντε επίπεδα τζάκποτ. Κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού, οι παίκτες πρέπει να συλλέξουν λυχνίες τζίνι που μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν ένα τζίνι, ενεργοποιώντας ένα από τα τρία γεγονότα μπόνους.

Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων δοκιμών απόδοσης που διεξήγαγε η IGT εντόπισε τις δυνατότητες του Mystery of the Lamp. Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών εξήγησε ότι ο τίτλος είχε εξαιρετικά καλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης δοκιμών, ενώ χρησιμοποιούσε το νέο ερμάριο PeakCurve49. Δεδομένων των ελκυστικών χαρακτηριστικών του παιχνιδιού και των καινοτόμο σχεδιασμό της νέας κονσόλαςΟι Αμερικανοί gamers θα ζήσουν μια συναρπαστική περιπέτεια.

Το τελευταίο παιχνίδι προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες

Nick KhinChief Operating Officer της IGT, εξήγησε ότι το Mystery of the Lamp συμπληρώνει την επιτυχία που είχε η εταιρεία με τα τυχερά παιχνίδια της. Παιχνίδι Prosperity Link MLP. Παράλληλα, τόνισε ότι το νέο παιχνίδι βασίζεται στη θετική δυναμική της IGT στον τομέα των προοδευτικών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας.

Ο Khin μίλησε για την επιθυμία των πελατών της IGT να να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις στοές τους με νέο και συναρπαστικό υλικό και περιεχόμενο. Τέλος, δήλωσε ότι το Mystery of the Lamp στο PeakCurve49 είναι η ιδανική λύση για τους φορείς εκμετάλλευσης που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους νέες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Το Mystery of the Lamp της IGT είναι ένα ενεργητικό παιχνίδι που παίρνει μερικούς από τους πιο επιτυχημένους μηχανισμούς του παιχνιδιού μας και τους συνδυάζει με εκπληκτικά γραφικά, διασκεδαστικά μπόνους, ελκυστικά τζάκποτ και πολύ σταθερά μαθηματικά.

Dubravka Burda, SVP global studios στην IGT

Dubravka BurdaSVP global studios της IGT, πρόσθεσε ότι το Mystery of the Lamp είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παικτών. Προσφέρει ποιοτικά γραφικά και μπόνους. Σημείωσε ότι το παιχνίδι προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες με ελκυστικά τζάκποτ και μερικούς από τους πιο δημοφιλείς μηχανισμούς της IGT. Τέλος, η Burda αναγνώρισε τις συναρπαστικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι PeakCurve49 της IGT στους πελάτες.