Το 3 Oaks Gaming εντάσσεται στην πλατφόρμα συγκέντρωσης της Reevo

Ο πάροχος έχει αναπτυχθεί ραγδαία, υπογράφοντας μεμονωμένες συνεργασίες και λανσάροντας μια σειρά από φρέσκο και καινοτόμο περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών τους τελευταίους μήνες. Πλέον, η Reevo έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται στο χώρο των παιχνιδιών και των υπηρεσιών της, 3 Oaks Gaming Έχει την ευκαιρία να δώσει ώθηση στον εαυτό του χάρη στην προηγμένη πλατφόρμα συγκέντρωσης της Reevo.

3 oaks games δεν αφήνουν το πεντάλ του γκαζιού

Η 3 Oaks Gaming διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικούς τίτλους που θα ενσωματωθούν πλέον στο Reevo. Περισσότερα Magic Apple, Αιγυπτιακή φωτιάκαι Yo-Ho Gold μεταξύ των διαθέσιμων τίτλων στους οποίους οι συνεργάτες του δικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση και να απολαμβάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Διευθύνων Σύμβουλος της 3 Oaks Gaming Sebastian Damian καλωσόρισε την είδηση:

Η δυναμική πλατφόρμα της REEVO επιτρέπει στους φορείς εκμετάλλευσης να ξεκλειδώσουν αυτό το νέο περιεχόμενο, αποκτώντας πρόσβαση σε μια εκπληκτική επιλογή των καλύτερων τίτλων μας από τις πρώτες μας ημέρες μέχρι τις τελευταίες μας κυκλοφορίες. Αυτή η συμφωνία θα είναι μια μεγάλη αντανάκλαση της φήμης μας ως διανομέας κουλοχέρηδων παγκόσμιας κλάσης.

Διευθύνων Σύμβουλος της 3 Oaks Gaming Sebastian Damian

Η Reevo είναι επίσης μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες. Η μάρκα αναπτύσσει τα δικά της παιχνίδια, αλλά έχει απογειωθεί πραγματικά με το λανσάρισμα της πλατφόρμας συγκέντρωσης. 3 Oaks Gaming είναι μια παρόμοια νεοσύστατη επιχείρηση στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, η οποία έχει επίσης αναπτυχθεί με ταχείς ρυθμούς σε διάφορες αγορές και με γνωστούς φορείς εκμετάλλευσης.

Η συνεργασία με την Reevo θα δώσει στην εταιρεία μια νέα ευκαιρία να αναπτυχθεί και να εδραιώσει την παρουσία της, καθώς και να αποκτήσει πρόσβαση σε νέα εμπορικά σήματα και το κοινό τους. Μέχρι σήμερα, η Reevo έχει δημιουργήσει μια ισχυρή βιβλιοθήκη με πάνω από 8.000 παιχνίδια που καλύπτουν όλους τους τομείς της εμπειρίας του iGaming.

Η Reevo καλωσορίζει έναν νέο διάσημο συνεργάτη προμηθευτή

Οι παίκτες μπορούν να βρουν μια σειρά από φανταστικούς τίτλους σε παιχνίδια τρίτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την 3 Oaks Gaming και την Reevo. Στο 2023 Η Reevo από μόνη της θα προσθέσει περίπου 60 νέους προμηθευτές σύμφωνα με την εταιρεία. Επικεφαλής πωλήσεων της Reevo Petra Maria Poola ήταν επίσης ευχαριστημένη με αυτό το ορόσημο και καλωσόρισε την άφιξη της 3 Oaks Gaming στην πλατφόρμα συγκέντρωσης.

Η Poola χαρακτήρισε τα παιχνίδια του προμηθευτή συναρπαστικά και μια προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. “Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να επεκτείνουμε τις προσφορές μας και να παρέχουμε περιεχόμενο παγκόσμιας κλάσης στην κοινότητα του iGaming”, δήλωσε ο Poola.

Η 3 Oaks Gaming έχει κρατήσει τα πόδια της στον επιταχυντή, λανσάροντας μια σειρά από παιχνίδια που ξεχωρίζουν, όπως το More Magic Apple: Hold and Win και το Dragon Wealth: Hold and Win. Η Reevo, εν τω μεταξύ, έχει επίσης προσθέσει μια σειρά από παρόχους και έχει συνάψει ακόμη και μερικές συμφωνίες συγκέντρωσης.