Το BETER Live εγκαινιάζει το Gravity Sic Bo

BETER LiveΟ πάροχος ζωντανών παιχνιδιών επόμενης γενιάς BETER Live έχει βελτιώσει την αγαπημένη του υπηρεσία ζωντανών παιχνιδιών. Gravity με μια νέα προσθήκη. Ο νέος τίτλος, που ονομάζεται Gravity Sic BoΤο Sic Bo είναι ένα κλασικό ασιατικό επιτραπέζιο παιχνίδι με μια συναρπαστική νέα εκδοχή.

Το Sic Bo είναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι που παίζεται με τρία ζάρια. Επιτρέπει στους παίκτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στο τραπέζι, με βάση τις προβλέψεις τους για τη ζαριά. Αν μαντέψουν σωστά, κερδίζουν.

Το νέο Sic Bo Gravity της BETER Live διαθέτει σύγχρονους μηχανισμούς, όπως οι πολλαπλασιαστές, για να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε μια ποικιλία αποτελεσμάτων, όπως μικρά/μεγάλα, ένα ζάρι, συνδυασμούς δύο ζαριών, διπλά, τριπλά και σύνολα.

Αυτό επιτρέπει μια ποικιλία στυλ παιχνιδιού και δίνει σε πολλούς παίκτες την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι. Οι αναλυτικοί παίκτες μπορούν να συμβουλεύονται λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να παίρνουν αποφάσεις.

Όπως αναφέρθηκε, διάφοροι πολλαπλασιαστές θα δώσουν πικάντικη γεύση σε κάθε γύρο. Υπάρχουν συνολικά 36 πολλαπλασιαστές στο παιχνίδι, οι οποίοι κυμαίνονται από 5x έως το επιβλητικό 1000x.

Το Gravity Sic Bo είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τους παίκτες που τους αρέσουν τα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Ο τίτλος διαθέτει ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και είναι ιδανικός για επιτραπέζιες και κινητές συσκευές.

Τέλος, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες και υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, φωνητικά κείμενα στα αγγλικά, τα ιαπωνικά, τα απλοποιημένα κινέζικα και τα κορεάτικα.

Η εταιρεία είναι βέβαιη ότι το νέο παιχνίδι θα έχει απήχηση στους παίκτες

Οι εκπρόσωποι της BETER Live εξέφρασαν τη χαρά τους για την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού, τονίζοντας τα δυνατά του σημεία. Anna VikmaneΔιευθύντρια του BETER Live, σημειώνει ότι η σειρά Gravity της ομάδας της συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα και να προσελκύει νέους παίκτες. Είναι σίγουρη ότι ο νέος τίτλος θα είναι εξίσου δημοφιλής.

Η Vikmane σημείωσε ότι το Gravity Sic Bo είναι ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύεται το υψηλής ποιότητας gameplay για το οποίο είναι γνωστή η BETER Live.

Το Sic Bo είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι το οποίο έχουμε πάει στο επόμενο επίπεδο με πολλαπλασιαστές και φωνητική υποστήριξη σε επτά γλώσσες, και αυτός ο τίτλος θα καθιερώσει περαιτέρω την BETER ως τον κορυφαίο πάροχο ζωντανού περιεχομένου.

Anna Vikmane, Διευθύντρια, BETER Live

Διευθυντής προϊόντων, BETER Live, Edvardas Sadovskisσχολίασε επίσης το θέμα, εκφράζοντας την επιθυμία της εταιρείας του να συνεχίσει να ανταγωνίζεται στον τομέα του ζωντανού περιεχομένου. Τόνισε ότι η προσήλωση της ομάδας του στην αριστεία την έχει ξεχωρίσει από πολλούς ανταγωνιστές της.

Όσον αφορά τη νέα έκδοση, ο Sadovskis χαιρέτισε το παιχνίδι ως μια “εξαιρετική προσθήκη” στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Το Gravity Sic Bo, με όλα τα χαρακτηριστικά του, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας και ενισχύει τη θέση μας ως ο πάροχος ζωντανού περιεχομένου για τους φορείς εκμετάλλευσης στην Ασία, αλλά και σε άλλες βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Edvardas Sadovskis, CPO, BETER Live

Τον Απρίλιο, η BETER Live επέκτεινε την εμβέλεια των προϊόντων live καζίνο της μέσω μιας συμφωνίας με την Betbazar.