Το Lagio Gaming και το PopOK Gaming υπογράφουν νέα συνεργασία iGaming

Ως αποτέλεσμα, Lagio Gaming και PopOK Gaming θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει την κατανόηση του τοπίου των τυχερών παιχνιδιών και να δημιουργήσει νέες συναρπαστικές εμπειρίες για τους παίκτες που επιθυμούν να απολαύσουν παιχνίδια υψηλής ποιότητας.

Δημιουργώντας ένα ισχυρό μέλλον για καινοτόμες εμπειρίες

Η PopOK Gaming ειδικεύεται στην ανάπτυξη προηγμένων και καινοτόμων παιχνιδιών που τώρα θα ενισχυθούν από Lagio Gaming μοναδικές υπηρεσίες πληροφορικής και επιχειρηματικές υπηρεσίες για τον κλάδο.

Η Lagio Gaming φέρνει πλούσια γνώση του κλάδου που μπορεί να αξιοποιηθεί για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού και τη διαδικασία ανάπτυξης στην PopOK Gaming και να επιτρέψει στον προμηθευτή να δημιουργήσει ακόμη ισχυρότερους και πιο ενδιαφέροντες τίτλους μακροπρόθεσμα.

Σχολιάζοντας τη νέα ευκαιρία, ο διευθύνων σύμβουλος της Lagio Gaming. Thomas Lefebvre εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να συνεργαστεί η εταιρεία του με την PopOK Gaming. Περιέγραψε το στούντιο ως μια εταιρεία γνωστή για τα υψηλής ποιότητας, συναρπαστικά παιχνίδια της και όχι μόνο:

Αυτή η συνεργασία φέρνει μια πληθώρα νέων ευκαιριών για την αφοσιωμένη κοινότητα των παικτών μας. Είμαστε πλέον υπερήφανοι που προσφέρουμε μια επιλογή από τα καλύτερα παιχνίδια της PopOK Gaming, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό μας με ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες.

Διευθύνων Σύμβουλος της Lagio Gaming Thomas Lefebvre

Ο Lefebvre εξήρε τη συνεργασία και υποσχέθηκε ότι οι δύο εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτό που περιέγραψε ως ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο του gaming. Τα νέα χαιρετίστηκαν επίσης από τον Product Manager της PopOK Gaming Tsovinar Elchyanο οποίος δήλωσε ότι η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει μια νέα γενιά εμπειριών gaming.

Προσεγγίζοντας νέα κοινά και επεκτεινόμενοι παγκοσμίως

“Αυτό θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να προσφέρουμε τα παιχνίδια μας σε ένα ευρύτερο κοινό”, δήλωσε με αυτοπεποίθηση ο κ. Elchyan. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία με την Lagio GamingΗ PopOK θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πρόσβαση σε νέα κανάλια διανομής και να δημιουργήσει νέες πόρτες για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Χαιρετίζουμε αυτή τη συνεργασία”, κατέληξε ο κ. Elchyan.

Η PopOK Gaming έχει δημιουργήσει και αναπτύξει μια σειρά παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των οποίων. Milky Farm, Viking AgeThe Power of Kitsune, και πολλά άλλα. Η PopOK Gaming είναι έτοιμη να συνεχίσει την ανάπτυξή της με τη βοήθεια του νέου της συνεργάτη.