Το REEVO προσθέτει παιχνίδια και περιεχόμενο από την Endorphina

Η συμμαχία αφορά Endorphinaένας άλλος προγραμματιστής και στούντιο εξαιρετικών τίτλων iGaming, συμπεριλαμβανομένων κουλοχέρηδων όπως το Little Panda Dice, Diamond Chance, Retromaniaκαι πολλά άλλα.

Η REEVO ενισχύει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της με την Endorphina

Η Reevo έχει μακρά παράδοση στο να παρέχει στους παίκτες μερικά από τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Το χαρτοφυλάκιο των ιδιόκτητων προϊόντων της και του περιεχομένου τρίτων έχει αυξηθεί ραγδαία, χάρη στην ειδική πλατφόρμα συγκέντρωσης που διαχειρίζεται η εταιρεία.

Η Endorphina θα φέρει περισσότερα 100 των δικών της παιχνιδιών στον συγκεντρωτή και να τα χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει σημαντικά την προσφορά του. Η REEVO, εν τω μεταξύ, θα επωφεληθεί από ποικίλο περιεχόμενο πραγματικών χρημάτων που θα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία στην πλατφόρμα και στο δίκτυο των φορέων εκμετάλλευσης και των συνεργατών της να προωθήσουν την ισχυρότερη δέσμευση με τις δικές τους βάσεις παικτών.

Η Endorphina είναι επίσης ένα πολύ γνωστό όνομα στον κλάδο, πράγμα που σημαίνει ότι θα προσελκύσει αυτόματα μεγάλη προσοχή στα προϊόντα της. REEVO είναι επίσης πολύ χαρούμενη που εξασφάλισε αυτή τη συνεργασία”, λέει η Petra Maria Poola, Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Endorphina, ένα στούντιο που θαυμάζουμε για τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά του”, δήλωσε η Poola. Η ίδια χαιρέτισε τα παιχνίδια της Endorphina ως αξιόλογες προσθήκες που θα ενισχύσουν πραγματικά την εμβέλεια και την παρουσία της εταιρείας σε παγκόσμιες περιοχές και αγορές.

Η REEVO έχει επεκτείνει την προσφορά της με ταχείς ρυθμούς, προσθέτοντας μια σειρά βασικών προμηθευτών στη λύση συγκέντρωσης. Η 3 Oaks Gaming εντάχθηκε στην πλατφόρμα στις αρχές Ιουνίου και η REEVO επέκτεινε τη βιβλιοθήκη της με την Turbo Games. Άλλες πρόσφατες συνεργασίες περιλαμβάνουν την ELA Games και την Red Tiger, οι οποίες έγιναν προμηθευτές και μέρος της βιβλιοθήκης παιχνιδιών της REEVO.