Ένας νεαρός αμυντικός εντάσσεται στην Premier League!

Η καριέρα του Cathal Heffernan

Cathal Heffernan γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 2005 στο Κορκ της Ιρλανδίας. Ο κεντρικός αμυντικός, γιος Ολυμπιακών αθλητών, ξεκίνησε τις προπονήσεις του στην Ringmahon Rangers και το 2019 προσελήφθη από την Κορκ Σίτιόπου έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα κάτω των 19 ετών το 2021.

Εκείνη τη χρονιά, τον Μάρτιο, προπονήθηκε με διάφορες ιταλικές ομάδες – Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα και Ατλάντα. Τον Ιούνιο, έπαιξε για την την πρώτη ομάδα της Cork City σε ηλικία 16 ετών.

Η δεύτερη ομάδα του ήταν ηAC Milanόπου έφτασε ως δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22. Έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα κάτω των 18 τον Ιανουάριο και τον Μάιο έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόμαυρη ομάδα κάτω των 19. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο, υπέγραψε μόνιμο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Όσον αφορά τη διεθνή καριέρα του, ο Cathal Heffernan έχει εκπροσωπήσει αρκετές φορές την ομάδα νέων της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Τη σεζόν 2019-2020, αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια με την ομάδα κάτω των 15 ετών. Την επόμενη σεζόν έπαιξε για την ομάδα κάτω των 17 και πραγματοποίησε 6 συμμετοχές. Και το 2021 είχε 2 συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 19 ετών.

Ο Cathal Heffernan υπέγραψε στην Newcastle United.

Newcastle United ανακοινώθηκε στις 24 Αυγούστου 2023 Την υπογραφή του αμυντικού Cathal Heffernan μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ομάδα τον καλωσόρισε και μίλησε για την καριέρα του. Μιλώντας για την υπογραφή του, ο παίκτης δήλωσε: “Ο παίκτης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας:

“Είναι σουρεαλιστικό να εντάσσεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Νιούκαστλ. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη δυναμική και μεγάλη ιστορία. Την περασμένη εβδομάδα ανυπομονούσα να ξεκινήσω και τώρα ανυπομονώ για τη σεζόν που έρχεται.

λέει ο νεαρός.

Ο 18χρονος έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο φιλικά προετοιμασίας με την ομάδα κάτω των 21 ετών της Νιούκαστλ, έχοντας δοκιμαστεί πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τη δεύτερη ομάδα.

Είναι η δεύτερη μεταγραφή της Νιούκαστλ για τη δεύτερη ομάδα της. Heffernan εντάσσεται στον τερματοφύλακα Reece Byrneο οποίος έρχεται από την Bohemian FC της ιρλανδικής Premier League, επίσης σε ηλικία 18 ετών.

Δείτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: