Έσπασε το ρεκόρ! Ο Ντέκλαν Ράις έγινε ο πιο ακριβός νεοσύλλεκτος της Premiership.

Ο σημερινός πρώην αρχηγός της Γουέστ Χαμ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα με την Σφυριά το 2017 και, έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει 245 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 226 ως βασικός. Στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, έχει επίσης σκοράρει 15 γκολ, 13 ασίστ και 29 κίτρινες κάρτες.

Στην τελευταία του σεζόν με την Hammers, έπαιξε σε 50 αγώνες, σημείωσε 5 γκολ, έδωσε 4 ασίστ και έλαβε 5 κίτρινες κάρτες. Ο Ράις ήταν επίσης ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του θριάμβου της ομάδας του στο UEFA Conference League την περασμένη σεζόν.

Μετά την επιβεβαίωση αυτού που ήταν ένα ανοιχτό μυστικό, η 24 ετών Αποχαιρέτησε το σπίτι του για 10 χρόνια. Ο διεθνής Άγγλος υπέγραψε στους Gunners έναντι αμοιβής ύψους 120 εκατομμύρια λίρες.

Η μεταγραφή του Άγγλου σηματοδότησε μια νέο ρεκόρ Premiership. Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι πλήρωσε η Άρσεναλ για τον Νικολά Πεπέ (80 εκατ. ευρώ) και η Σίτι για τον Τζακ Γκρέαλις (117 εκατ. ευρώ). Οι Κανονιέρηδες επιβεβαίωσαν επίσης ότι ο Ράις θα φορέσει το νούμερο 41, τον ίδιο αριθμό που φορούσε στη Γουέστ Χαμ.

Ντέκλαν Ράις: Η νέα ελπίδα του Μίκελ Αρτέτα

Μιλώντας στην παρουσίαση του Άγγλου μέσου, ο Μίκελ Αρτέτα χαιρέτισε την άφιξη του παίκτη και δήλωσε

“Χωρίς αμφιβολία ο Ντέκλαν Ράις φέρνει ποιότητα σε εμάς, είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και έχει τις δυνατότητες να πετύχει εδώ”.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένοι με την υπογραφή του, επειδή ο ρόλος του Άγγλου είναι εντυπωσιακός το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντέκλαν Ράις είναι ο τρίτη ενίσχυση για τους Gunners για τη σεζόν 2023/2024. Ο Γερμανός μέσος Kai Havertz και ο Ολλανδός αμυντικός Jurrien Timber είναι οι άλλες δύο προσθήκες της Arsenal.

Δείτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: