Αταλάντα – Σπόρτινγκ: Η ενδεκάδα (29/11) – Europa League

Αταλάντα αναλάβετε Sporting Στο Europa League, ο αγώνας διεξάγεται στη φάση των ομίλων. Για περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το τμήμα, εδώ είναι τα Αταλάντα – Σπόρτινγκ πιθανές ενδεκάδες.

Αταλάντα – Σπόρτινγκ: Προγνωστικό αγώνα

Αταλάντα – Σπόρτινγκ αναμετρώνται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων έγινε τον Οκτώβριο και έληξε υπέρ των Ιταλών με διαφορά δύο τερμάτων.

Σήμερα, παίζουν για την πρωτιά προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στον επόμενο γύρο. Η Αταλάντα έχει ένα άνετο προβάδισμα τριών βαθμών, αλλά η Σπόρτινγκ έρχεται να παλέψει.

Το Gian Piero Gasperini οδηγεί στον όμιλο D με 10 πόντους και επτά γκολ. Από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε σε αυτή τη διοργάνωση, κέρδισε τα τρία και έφερε μία ισοπαλία.

Ωστόσο, το καλό μομέντουμ δεν μπορεί να διατηρηθεί στη Serie A. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Νάπολι (1×2). Έπεσε στην έκτη θέση του πίνακα με 20 βαθμούς.

Όσον αφορά την επίθεση και την άμυνα, η Ντέα πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις. Και στα δύο πρωταθλήματα, έχουν πέτυχαν 28 γκολ και δέχτηκαν 16 σε 17 αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, η Σπόρτινγκ είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πορτογαλικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Είναι δεύτερη στον πίνακα με 28 βαθμούς μετά από εννέα νίκες και μια ισοπαλία.

Στο Europa League, οι αριθμοί είναι παρόμοιοι. Η μοναδική τους ήττα ήρθε από τους αντιπάλους τους αυτή την εβδομάδα. Κατά τα άλλα, έχουν κερδίσει δύο αγώνες και φέρει μία ισοπαλία, δίνοντάς τους 7 βαθμούς.

Τα “λιοντάρια” μόλις κέρδισαν την Ντουμιένσε με 8×0 στο Τάκα ντε Πορτουγκάλ και πέτυχαν ένα γκολ κόντρα στην Μπενφίκα. Λέει πολλά για την επίθεση και την άμυνα των “λιονταριών” το γεγονός ότι έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

Σύνθεση Αταλάντα – Σπόρτινγκ

Αταλάντα

Οι Νερατζούρι θα παίξουν με σχηματισμό 3-4-1-2.

Αρχική ενδεκάδα: Juan Musso, Rafael Toloi, Berat Djimsti, Sead Kolasinac, Davide Zappacosta, Marten de Room, Ederson, Mitchel Bakker, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman, Gianluca Scamacca.

Ο Γκασπερίνι έχει δύο τραυματίες: τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ (προσαγωγός) και τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο (μηρός).

Σπόρτινγκ

Οι “πρασινόλευκοι” θα παρατάξουν έναν σχηματισμό 3-4-3.

Αρχική ενδεκάδα: Αντόνιο Αντάν, Τζέρι Σεντ Ζούστε, Σεμπάστιαν Κόουτς, Γκονκάλο Ινάσιο, Ρικάρντο Εσγκάιο, Πέδρο Γκονκάλβες, Ντανιέλ Μπραγκάνκα, Νούνο Σάντος, Μάρκους Έντουαρντς, Παουλίνιο, Τρινκάο.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ δήλωσε ότι ο Ζέρι Κατάμο δεν είναι διαθέσιμος λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Τελευταία νέα για το Europa League