Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα: δωρεάν προγνωστικά (06/12) – Europa League

Τρία προγνωστικά Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα

Η Βιγιαρεάλ χρειάζεται νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές για να συνεχίσουν ως ηγέτες του ομίλου. Έτσι θα αποφύγει τη φάση των 32 στα πλέι οφ και θα παλέψει με τη Ρεν για μια θέση στους 16.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Βιγιαρεάλ δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μια σταθερή εμφάνιση και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Ea Sports Liga. Επιπλέον, οι πιθανότητές της να προκριθεί ως επικεφαλής του ομίλου στο Europa League είναι αρκετά λίγες και δεν είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια της.

Μετά την ισοπαλία εναντίον του Παναθηναϊκού στον τελευταίο του αγώνα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και άλλη μια ισοπαλία εναντίον της Σεβίλλης Στον τελευταίο της αγώνα στη Liga Ea Sports, η Βιγιαρεάλ διατήρησε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Αυτό το σερί περιλαμβάνει επίσης την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Copa del Rey, μετά το πρώτο παιχνίδι του τελικού. ένα σκληρό ματς με τη Ζαμόρα.

Από την πλευρά της, Μακάμπι Χάιφα έχουν εδώ την τελευταία τους ευκαιρία να πάρουν μια νίκη που θα τους δώσει την ευκαιρία να πέσουν ξανά στην Conference League. Αν ηττηθεί, οι πιθανότητες της συνεχίσουν σε διεθνές τουρνουά θα καταστεί παρωχημένη.

Το ισραηλινό πορτσλάνι έχει τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα Ha’al, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, αυτά τα καλά αποτελέσματα δεν έχουν αντικατοπτριστεί στις διεθνείς επιδόσεις της ομάδας. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να πάρει μόνο έναν βαθμό από τους 12 δυνατούς στο Europa League, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου.

Η Βιγιαρεάλ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και έχουν δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Μακάμπι Χάιφα, εν τω μεταξύ, έχει σκοράρει γκολ σε τρία από τα πέντε παιχνίδια της και έχει δεχτεί σε τέσσερα. Ωστόσο, η Πράσινη Λοκομοτίβα δεν έχει δεχθεί γκολ σε επτά αγώνες.

Αντίστοιχα, η Καστελόν παίζει με πιο ενωμένες και αφοσιωμένες γραμμές με μια άμυνα με χαμηλό μπλοκ. Στόχος όλων αυτών είναι η ενθάρρυνση του αντεπιθετικού παιχνιδιού, το οποίο μειώνει τις πιθανότητες να δεχτεί κάποιος γκολ.

Η Βιγιαρεάλ είναι πλέον πιο θανατηφόρα και πιο αποτελεσματική. Lο μέσος αριθμός τερμάτων ανά παιχνίδι έχει αυξηθεί από 1,5 σε 2,3, και έχουν κάνει τρεις φορές περισσότερες βολές ανά παιχνίδι. Αυτή η βελτίωση την έχει απομακρύνει από τις θέσεις υποβιβασμού στη LaLiga και ήδη βρίσκεται σε τροχιά για να φτάσει στη μέση της βαθμολογίας.

Γκολ του Χοσέ Λουίς Μοράλες

José Morales συνεχίζει να καλείται από τον Marcellin. Έχει ανανεωμένο ρόλο στην ομάδα και η εγγύτητά του στην περιοχή του τέρματος γίνεται αισθητή.

Ο σκόρερ επτά τερμάτων στη LaLiga καιένα γκολ και μια ασίστ στο Europa League, έγινε στυλοβάτης της ομάδας και σταδιακά κέρδισε την αναγνώριση ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του μήνα.

Δεδομένης της ανάγκη για στόχους, είναι θα βρίσκεται αναμφίβολα στο επίκεντρο της επίθεσης των γηπεδούχων.

Βιγιαρεάλ Μακάμπι προβλέψεις

Καλύτερες αποδόσεις Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν.

Τελευταία παιχνίδια Villarreal vs Maccabi Haifa

Μακάμπι Χάιφα 1-2 Βιγιαρεάλ (09.11.23)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Βιγιαρεάλ :