Η Νάπολι δεν φοβάται την Μπάρτσα: Ο προπονητής της Νάπολι ανταποκρίνεται στην πρόκληση!

Για τη Νάπολι, θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση,

δήλωσε ο πρώην Ιταλός παίκτης και προπονητής.

Σε αντίθεση με τις αντιδράσεις άλλων συλλόγων όπως η Real Sociedad και το PSG, η ομάδα της Νάπολι φαίνεται ευχαριστημένη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Barcelona. Είναι αλήθεια ότι ο Mazzarri παραδέχτηκε ότι είδε μια “συναρπαστική πρόκληση” απέναντι στους Blaugrana.

Ο Ιταλός τακτικός είχε ήδη αναγνωρίσει ότι όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν στους 16 ήταν δυνατές και ότι, κατά συνέπεια, οποιαδήποτε ισοπαλία θα ήταν δύσκολη. Όπως και να ‘χει, όπως και να ‘χει, Ο Βάλτερ αγαπάει τις προκλήσεις και απέναντι στην Μπάρτσα θα παίξει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, αν όχι το πιο σημαντικό.

Ωστόσο, η μονομαχία με τους Καταλανούς θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα πριν και ένα μετά στις άμεσες αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Οι “παρτενοπέι” έχουν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα έξι φορές και δεν έχουν κερδίσει ποτέ ούτε έναν αγώνα. Οι Ναπολιτάνοι όχι μόνο θα θελήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την υπερηφάνεια τους.

Ο Aurelio De Laurentiis βοήθησε τον προπονητή του.

Εκτός από τον Walter MazzarriΟ Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε ότι ήταν πολύ χαρούμενος για τη μονομαχία που τους περιμένει. Ωστόσο, ο προπονητής της Νάπολι έσπευσε να παραδεχτεί ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια “πραγματική ομάδα” και πρέπει να τη σεβαστούμε.

Σε αντίθεση με την αντίδραση της Νάπολι, η Μπαρτσελόνα προτίμησε να μην είναι τόσο ενθουσιώδης. Από την πλευρά των “μπλαουγκράνα”, Ντέκο, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, αρνήθηκε ότι η κλήρωση ήταν τυχερή.

Ο Ντέκο δήλωσε επίσης ότι υπήρχε ακόμη χρόνος μέχρι να έρθει η σειρά τους να παίξουν. Ωστόσο, τόνισε ότι οι Μπλε είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας και η Μπαρτσελόνα είναι η πρωταθλήτρια της ισπανικής LaLiga, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο ηγέτης της Κούλε ρωτήθηκε και για τη φυσική κατάσταση της καταλανικής ομάδας, στην οποία απάντησε ότι “είναι θέμα ημέρας με την ημέρα”. Ο πρώην παίκτης της Βραζιλίας αναγνώρισε επίσης ότι το σημαντικό είναι να εδραιωθεί, παρά το γεγονός ότι ηεδώ υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι να αντιμετωπίσει τους Ιταλούς, στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επόμενοι αγώνες των Μπλε με τους Μπλαουγκράνα

  • Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.
  • Ώρα: 21:00 (τοπική ώρα).
  • Στάδιο: Stadio Diego Armando Maradona.
  • Ημερομηνία: Τρίτη 12 Μαρτίου.
  • Ώρα: 21:00 (τοπική ώρα).
  • Στάδιο: Estadi Olímpic Lluís Companys.

Όλα τα τελευταία νέα από τη Νάπολι :