Θα έχει πρόβλημα η Ansu Fati; Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσει στο Μπράιτον!

Ο Ανσού Φατί αντιμετωπίζει ανταγωνισμό στην Αγγλία

Ο πρώην νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση δανεισμού στην Τότεναμ. Μια απόφαση που επικροτήθηκε από κριτικούς και οπαδούς, λόγω της θετικής αξιολόγησης της ικανότητας της Μπράιτον να καθιερωθεί στη διεθνή σκηνή και να να προωθήσει τους πολλά υποσχόμενους νέους ποδοσφαιριστές προς το αστέρι.

Ansu Fati θα πρέπει να κατέχει προνομιακή θέση στην ποδοσφαιρική οντότητα της Roberto De Zerbi. Ωστόσο, ο 20χρονος επιθετικός θα έρθει αντιμέτωπος με την παρουσία του Ιάπωνα αστέρα Kaoru Mitoma. Ο Ασιάτης μοιράζεται την ίδια θέση με τον εθνικό παίκτη της Ισπανίας και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Αν και ο Ανσού έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ, όπως συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα, είναι απίθανο να καταλάβει αυτή τη θέση στην Μπράιτον.

Ο 26χρονος Ασιάτης ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν ως ο πέμπτος παίκτης με τις περισσότερες ντρίμπλες, με 58. Είναι επίσης ένας από τους παίκτες της PremierLeague με τις περισσότερες ασίστ (3) και προοδευτικές ενέργειες (28) μέχρι στιγμής. Αυτές οι επιδόσεις θα δυσκολέψουν την απόφαση του Ντε Ζέρμπι να τον ανταλλάξει με τον Ανσού Φατί.

Άλλες θέσεις που θα μπορούσε να παίξει ο Φατί για να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής

Ο Ισπανός παίζει επίσης ως πλέι μέικερ/δεύτερος επιθετικός για τους Γκαβιότας, Αυτούς τους ρόλους καταλαμβάνουν οι Joao Pedro και Julio Enciso. Ο Enciso ήταν αυτός που υπέστη τραυματισμό στο γόνατο, γεγονός που σήμαινε ότι δεν θα ήταν διαθέσιμος για 3 μήνες.

Η απουσία του Παραγουανού είναι μια ευκαιρία για τον Ανσού να πάρει λεπτά συμμετοχής και να δείξει τις δυνατότητές του, καθώς ο Ζοάο Πέδρο είναι απίθανο να βγει από την ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος παίκτης έφτασε το καλοκαίρι ως ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της Μπράιτον. Η υπογραφή του κόστισε στον σύλλογο 34,2 εκατομμύρια ευρώ. Ως εκ τούτου, ο Ντε Ζέρμπι υπολογίζει στη συμμετοχή του στους περισσότερους αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η επιλογή του δεξιού εξτρέμ, η οποία είναι η λιγότερο φυσική για τον Ανσού. Ο Σόλι Μαρτς, σκόρερ οκτώ τερμάτων την περασμένη σεζόν, καταλαμβάνει αυτή τη θέση και φέρνει ισορροπία στην ομάδα. Ο Μαρτς διαπρέπει σε αυτή την πτέρυγα, παίζοντας στην πτέρυγα.

Εναπόκειται στον Ιταλό προπονητή να βρει τη φόρμουλα για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον παίκτη. Αυτό σημαίνει να τον δοκιμάσει σε μια θέση που δεν έχει συνηθίσει, είτε ως πλέι μέικερ είτε ως δεξί εξτρέμ.

Όλα τα τελευταία νέα για τον Ansu Fati