ΚΙ – Λιλ πρόβλεψη: 3 δωρεάν προβλέψεις [05/10]

Η δεύτερη ημέρα του Α’ ομίλου της Διάσκεψης του Europa League είναι επικείμενη. Η Κλάκσβικ (KI) υποδέχεται τη Λιλ στην έδρα της στο Τόρσβολουρ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 05 Οκτωβρίου 2023 στις 18:45 (ώρα Γαλλίας). Αναλύσαμε τις διάφορες δυνατότητες για αυτόν τον αγώνα για να σας προσφέρουμε 3 αποτελεσματικές επιλογές σε αυτόν Ki – Lille πρόβλεψη.

Προβλέψεις ΚΙ – Λιλ : 3 Προβλέψεις

Σε αυτό το ματς έρχονται αντιμέτωπες δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Το προηγούνται της πρώτης κατηγορίας των Νήσων Φερόε, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον πάτο του πίνακα. 7e Θέση Ligue 1 Uber Eats. Παίζοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, οι Dogues της LOSC παραμένουν φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Βρείτε παρακάτω 3 αποτελεσματικές στοιχηματικές επιλογές σε αυτό το προγνωστικό ΚΙ – Λιλ.

Πρόβλεψη 1: Νίκη της Λιλ

Αν ποντάρατε στη νίκη της Λιλ, θα είχατε κάνει ένα ασφαλές στοίχημα, καθώς είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορεί να κερδίσει η ΚΙΙ αυτό το ματς. Όσον αφορά τις Les Dogues, πηγαίνουν σε αυτό το ματς έχοντας κερδίσει τη Λιουμπλιάνα στο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Conference League. Η Λιλ είναι η σημερινή πρωταθλήτρια του ομίλου και θα ελπίζει να παραμείνει εκεί κερδίζοντας την ΚΙ, η οποία προέρχεται από την ήττα από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο εναρκτήριο παιχνίδι της.

Πρόβλεψη 2: Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ σκοράρει

Έχουμε ένα στοίχημα για τον σκόρερ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι Jonathan David. Το κύριο επιθετικό πλεονέκτημα στην ομάδα της ΛιλΟ Καναδός επιθετικός έχει χάσει έδαφος στη Ligue 1. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκμεταλλευτεί την κατωτερότητα της ΚΙ για να πετύχει ένα γκολ και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 1er Αγώνας Conference League. Είναι βέβαιο ότι θα επαναλάβει το κατόρθωμα όταν ταξιδέψει στα Νησιά Φερόε.

Πρόβλεψη 3: Περισσότερα από 1,5 γκολ και μόνο μία ομάδα σκοράρει

Αντιμέτωπη με μια ομάδα του μεγέθους της LOSC, η KI έχει έχει ελάχιστες πιθανότητες να πετύχει κάποιο γκολ στον αγώνα. Οι Les Dogues είναι πολύ ανώτεροι και όπως και την πρώτη μέρα, μπορούν να σκοράρουν περισσότερα από 1,5 γκολ. Η Λιλ προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Χάβρης στο πλαίσιο της Ligue 1 Uber Eats. Η Λιλ δεν θα αμαυρώσει τη φήμη της. Θα δώσουν στην ΚΙ ένα χτύπημα.

Πεπεισμένοι από αυτά τα στοιχήματα, ανακαλύψτε τις αποδόσεις που συνδέονται με αυτές τις προβλέψεις στην Unibet.

Καλύτερες αποδόσεις KI – LOSC
Νίκη της LOSC 1.36
Jonathan David στο στόχο 2.52
Περισσότερα από 1.5 γκολ και μόνο μία ομάδα σκοράρει 3.11
Οι βαθμολογίες μπορεί να διαφέρουν

Πρόβλεψη KI Lille

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ KI και LOSC

Δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων. Επομένως, ο αγώνας μεταξύ KI και LOSC είναι για πρώτη φορά στην ιστορία.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την LOSC :