Κοπεγχάγη – Μπάγερν: σύνθεση [03/10]

Μετά τη σημαντική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντστο Bayern θα προσπαθήσει να το παρακολουθήσει στην έδρα της Compenhagen. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε το συνθέτης Κοπεγχάγη – Μπάγερν.

Κοπεγχάγη – Μπάγερν: Προεπισκόπηση αγώνα

Αν και πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα του Μονάχου έχει όλες τις πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα με την Κοπεγχάγη. Έχουν γίνει πολλά για την ανωτερότητα της γερμανικής ομάδας απέναντι σε μια ομάδα ανάλογου βεληνεκούς. μικρότερη κατηγορία στην Ευρώπη.

Η γερμανική ομάδα βγαίνει απόμια ισοπαλία 2-2 εναντίον RB Leipzig στην Bundesliga, σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο οι Βαυαροί έδειξαν τις αδυναμίες τους. Ωστόσο, παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και επικράτησαν στον πρώτο γύρο του Champions League της μεγαλύτερης αντιπάλου τους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Κοπεγχάγη έρχεται από πίσω εναντίον της Midtjylland σε έναν αγώνα στον οποίο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ (0-2). Επίσης, απέσπασε ισοπαλία στο πρώτο της παιχνίδι για το Champions League της σεζόν απέναντι στη Γαλατασαράι (2-2).

Προηγουμένως, η Κοπεγχάγη έπαιξε με γερμανικές και ισπανικές ομάδες. απέτυχε να κερδίσει σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις. Η Μπάγερν Μονάχου έχει χάσει μόλις δύο αγώνες και έχει κερδίσει έξι από τις οκτώ συναντήσεις της με δανέζικες ομάδες.

Οι αποδόσεις για αυτό το παιχνίδι ευνοούν την φιλοξενούμενη ομάδα λόγω του ρεκόρ της απέναντι σε δανέζικες ομάδες. Σε αυτό το ματς και οι δύο ομάδες θα μπορέσουν να σκοράρουν, αλλά η Μπάγερν θα βγει νικήτρια.

Πιθανή ενδεκάδα για την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Μπάγερν

Κοπεγχάγη

Είναι πιθανό ότι ο Jacob Neestrup θα χρησιμοποιήσει το σχηματισμό 4-3-3.

Κάτοχοι Kamil Grabara, Peter Ankersen, Denis Vavro, Kevin Diks, Birger Meling, Diogo Goncalves, Rasmus Falk Jensen, Lukas Lerager, Mohamed Elyounoussi, Jordan Larsson and Elias Achouri.

Η Λειψία δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Nicola Boilesen, Davit Khocholava, Andreas Cornelius, Kevin Diks και William Clem.

Τιμωρημένος: Elias Jelert για την αποδοχή δύο κίτρινων καρτών την 1η αγωνιστική κόντρα στη Γαλατασαράι.

Μπάγερν Μονάχου

Ο Τόμας Τούχελ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μια προπόνηση 4-2-3-1.

Κάτοχοι Sven Ulreich, Konrad Laimer, Dayot Upamecano, Kim Min-jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sané, Jamal Musiala, Kingsley Coman και Harry Kane.

Η Άουγκσμπουργκ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μάνουελ Νόιερ, Σερζ Γκνάμπρι, Ματίς Ντε Λιχτ και Τάρεκ Μπούχμαν.

Ανασταλμένοι: κανένας.