Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ: σύνθεση [02/09]

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ προεπισκόπηση αγώνα

Η 4η αγωνιστική της περιόδου 2023-2024 της Premier League ξεκινά με μια μεγάλη αναμέτρηση. Αυτή τη φορά, είναι η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι και Fulham για να μετρήσουν τον εαυτό τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδύεται από τρεις συνεχόμενους τίτλους στην Premier League. Από την αρχή της σεζόν, δεν έχουν χάσει ούτε έναν αγώνα. Έχουν παίξει Burnley (0-3), Newcastle (1-0) και Sheffield United (1-2) και κάθε φορά κυριαρχούσε στην κατοχή της μπάλας (66%, 59% και 80%).

Σε αυτή τη φάση, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην κορυφή του πίνακα. Όχι μόνο έχουν κερδίσει και τις τρεις αναμετρήσεις από την αρχή, αλλά έχουν επίσης έξι γκολ και ένα κατά.

Η Φούλαμ, εν τω μεταξύ, τερμάτισε στο δέκατη θέση την περασμένη σεζόν. Σήμερα βρίσκονται στη 12η θέση. Κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα την Έβερτον (0-1), αλλά έχασε από την Μπρέντφορντ (0-3) πριν κάνει μια ισοπαλία με την Άρσεναλ (2-2).

Ο τελευταίος τους αγώνας έληξε επίσης ισόπαλος: ο δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας (EFL Cup). Αντιμετώπισαν Τότεναμ (1-1) Παρά το γεγονός ότι είχε το 60% της μπάλας, η Τότεναμ έμεινε στο ισόπαλο 1-1, αλλά το γκολ υπέρ της σημείωσε με κεφαλιά στην εστία της ο Micky van de Ven.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Φούλαμ έχουν παίξει μεταξύ τους στο παρελθόν. 17 φορές. Ήρθαν ισόπαλοι 2 φορές και οι γηπεδούχοι κέρδισε τους άλλους αγώνες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η νίκη ήταν ξεκάθαρα στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι.

Πιθανές ενδεκάδες Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ

Μάντσεστερ Σίτι

Ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο είναι πιθανό να ξεκινήσει σε αυτό το ματς για την 4-2-3-1.

Η 11άδα που θα ξεκινήσει θα είναι: Ederson Moraes, Joško Gvardiol, Nathan Aké, Rúben Dias, Kyle Walker, Mateo Kovačić, Rodri, Jack Grealish, Julián Álvarez, Bernardo Silva, Erling Haaland.

Απόντες λόγω τραυματισμού: John Stones, Kevin De Bruyne, Manuel Akanji, Zack Steffen.

Fulham

Έτοιμος για κίνηση ο Μάρκο Σίλβα 4-2-3-1.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από : Marek Rodák, Kenny Tete, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, João Palhinha, Adama Traoré, Tom Cairney, Bobby Reid, Rodrigo Muniz.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Γουίλιαν.