Οι ενισχύσεις αρχίζουν να φτάνουν στο Λονδίνο! Η Τσέλσι απέκτησε νέο κεντρικό αμυντικό

Άξελ Ντισάσι, το νέο διαμάντι του Λονδίνου

Ο Άξελ Ντισάσι αποτελεί την πρώτη αμυντική ενίσχυση της Τσέλσι για τη φετινή σεζόν. Ο πρώην παίκτης της Μονακό υπέγραψε μέχρι το 2029 με την ομάδα του Λονδίνου. Η ομάδα θέλει να ανασυγκροτηθεί μετά την απώλεια αρκετών αστέρων της άμυνας. Ανάμεσά τους, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly και Ethan Ampadu.

Ο Ντισάσι επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο 25χρονος έφυγε από τη Μονακό μετά την πρόσληψη από τον γαλλικό σύλλογο Mohammed Salisuάλλος ένας κεντρικός αμυντικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άφησε την AS Μονακό και έκανε ένα άλμα στην καριέρα του με την ένταξή του στην Premier League.

Τσέλσι πλήρωσε 45 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντισάσι, συν μεταβλητές. Ο Άξελ θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει, μετά τις αποχωρήσεις της ομάδας του Λονδίνου. Συν, Wesley Fofana έχει υποστεί ρήξη χιαστού συνδέσμου και θα μείνει εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ως εκ τούτου, ο Γάλλος έχει θέση στο αρχικό σχήμα στα μετόπισθεν.

Ο Ντισάσι έρχεται από τη Μονακό, όπου είχε 129 συμμετοχές και σημείωσε 12 γκολ. με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στη Ligue 1, ο κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις που του χάρισαν την κλήση στην εθνική ομάδα της Γαλλίας το 2022.

Παρά το ύψος του ύψους του, ο Γάλλος παίκτης είναι γρήγορος στις τελικές φάσεις και έχει καλό συγχρονισμό στις σέντρες. Έχει επίσης καλό ξεκίνημα στην μπάλα. Στην πραγματικότητα, καταγράφει τρεις ασίστ την περασμένη σεζόν με τη Μονακό.

Ένας κεντρικός αμυντικός στο στυλ του Ποκετίνο, ο οποίος δεν διστάζει να παίξει σε μια γραμμή τριών ως σκούπα. Με το Τιάγκο ΣίλβαΟ Γάλλος μπορεί να φέρει σταθερότητα στην άμυνα του Λονδίνου, κάτι που δεν έχει συμβεί μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα.Andreas Christensen στη Βαρκελώνη.

Η Τσέλσι υπογράφει την τρίτη της πρόσληψη για τη φετινή σεζόν, μετά τον Christopher Nkunku, Nicolas Jackson και Levi Colwill. Malo Gustoένας Γάλλος αμυντικός που προσελήφθη στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, έχει επίσης ενταχθεί στην ομάδα του Ποτσετίνο.

Ενθουσιασμένος ο Ντισάσι από τη νέα του ομάδα

Ο Άξελ μίλησε στην εισαγωγική συνέντευξη Τύπου με την Τσέλσι. Ο Γάλλος υποστήριξε την επιθυμία του να γίνει βασικός στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθεί στην αγγλική ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και ελπίζω να πετύχω σπουδαία πράγματα εδώ και να κερδίσω τίτλους. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχω αυτούς τους στόχους. Είμαι πολύ φιλόδοξος,

δήλωσε ο αμυντικός.

Ανακαλύψτε τα τελευταία νέα από το mercato :