Ο Έντσον Άλβαρεζ καταστρέφει την Ντόρτμουντ πριν βάλει στο στόχαστρο την Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Έντσον Αλβάρεζ συνεχίζει να κάνει την είδηση. Η διοίκηση του Άγιαξ θέλει να τον πουλήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. και θέλει να εκμεταλλευτεί West Ham Για τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό να πάρει ένα καλό χρηματικό ποσό.

Ο Άγιαξ δεν θα κάνει δώρα σε αυλικούς

Ο ολλανδικός σύλλογος έχει θέσει προθεσμία για 50 εκατομμύρια για να διαπραγματευτεί. Σύμφωνα με την Athletic, τα Σφυριά γνωρίζουν τις οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει η συμφωνία. Εν τω μεταξύ, το Football Insider της Αγγλίας αναφέρει ότι έχει ήδη υπάρξει un προσφορά στο τραπέζι για το ποσό αυτό, και ότι επομένως θα ήταν θέμα χρόνου να οριστεί η κατάσταση αυτή.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η περσινή πρωταθλήτρια της UEFA Conference League μόλις πούλησε τον καλύτερο παίκτη της, τον Ντέκλαν Ράις, έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ στην Άρσεναλ.. Αυτό θα ήταν το κύριο κίνητρο της ολλανδικής πρωτεύουσας για να ζητήσει 50 εκατομμύρια.
Ο Álvarez θα ήταν ο αντικαταστάτης ενός παίκτη που έχει καλές επιδόσεις από μικρή ηλικία και για τον οποίο ήταν γνωστό ότι θα πληρωνόταν καλά. Και οι δύο παίκτες παίζουν στην ίδια θέση και έχουν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μέσο.
Αν συμβεί αυτό, θα θα γίνουν οι ακριβότεροι Μεξικανοί παίκτες στην ιστορία.. Θα ξεπεράσει Hirving Lozanoο οποίος ήρθε στη Νάπολι από την PSV έναντι περίπου 46,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Την περασμένη σεζόν, η Τσέλσι έκανε προσφορά για το ίδιο ποσό με τους “σιδερένιους”, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, επειδή ο Άγιαξ δεν είχε πρόθεση να τον πουλήσει.
Machin έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιοαλλά ίσως είναι η τελευταία φορά που μπορεί να ζητήσει αυτό το ποσό για τον παίκτη από τις τάξεις της Club America. Εκεί βρίσκεται το δίλημμα.

Τι συνέβη στην Μπορούσια Ντόρτμουντ;

Νωρίτερα στην αγορά, υπήρχε πολλή συζήτηση για την το ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Μεξικανού, αλλά οι διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες. Σύμφωνα με τις πλατφόρμες του ESPN, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία λόγω διαφωνιών σχετικά με το ποσό της μεταγραφής.
Ο Άγιαξ ζήτησε από τον σχεδόν 70 εκατομμύρια ευρώ για το σύνολο της μεταγραφής. Παρόλα αυτά, η γερμανική ομάδα δεν θέλησε να αυξήσει την προσφορά της, θεωρώντας “ανεύθυνη” την καταβολή ενός τέτοιου ποσού για έναν παίκτη που θα ήταν κινητήριος μοχλός λόγω της προτίμησης του προπονητή. Edin Terzic στο κέντρο της άμυνας.
Η BVB σκόπευε να να πληρώσει το μέγιστο ποσό των 30 εκατομμυρίων. Αυτή η αλλαγή έβαλε τέλος στις διαπραγματεύσεις μέσα σε λίγες ώρες.
Fabrizio Romano επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές και πρόσθεσε ότι υπήρχε ήδη συμφωνία μεταξύ της Ντόρτμουντ και του Αλβάρεζ, αλλά ότι οι Ολλανδοί είχαν βάλει πολλά εμπόδια.

Τι μπορεί να προσφέρει ο Έντσον Άλβαρεζ στη Γουέστ Χαμ;

Ο μέσος των Αζτέκων μπορεί να παίξει τόσο ως άξονας όσο και ως κεντρικός αμυντικός και στις δύο πλευρές. Αυτό του δίνει ευελιξία στην αρχική ενδεκάδα του προπονητή.
Στα 25 του χρόνια, είναι ήδη έχει 4 χρόνια εμπειρίας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί στην Premier League, ειδικά αν αναλογιστούμε τις απαιτήσεις του παιχνιδιού στην Αγγλία.
Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε συνολικά σε 147 αγώνες, κατά τη διάρκεια των οποίων σκόραρε. 18 γκολ και 7 ασίστ. Έχει επίσης κατακτήσει 2 τίτλους Eredivisie και 1 Κύπελλο Ολλανδίας.
Η εθνική ομάδα του Μεξικού κατέκτησε το Χρυσό Κύπελλο πριν από λίγες εβδομάδες. Υπό τον νέο προπονητή Jaime LozanoΗ ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το Χρυσό Κύπελλο μετά την απώλεια του τελικού στην προηγούμενη διοργάνωση. Ο Álvarez έπαιξε σε όλους τους αγώνες της ομάδας του και ήταν βασικός παίκτης της γαλλικής μεσαίας γραμμής.

Όλα τα τελευταία νέα της αγοράς