Ο εφιάλτης του Πεπ Γκουαρντιόλα: Το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του!

Είναι λίγο υπερβολικό, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο στην Premier League. Ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Άρσεναλ το Σαββατοκύριακο, η Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν ένα άδοξο ρεκόρ όσον αφορά τα σουτ προς το τέρμα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, περνάει δύσκολες στιγμές με την ομάδα του. Sky Blue. Η αγγλική ομάδα έχει μόνο πυροβόλησε τέσσερις φορές στο τέρμα στον αγώνα με την Άρσεναλ. Πρόκειται για ένα στατιστικό που η ομάδα του Καταλανού τεχνικού έχει να δει από τότε που 13 χρόνια.

Η τελευταία φορά που ο Γκουαρδιόλα βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση ήταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα το 2010. Σε εκείνη την περίπτωση, το σκορ ήταν 0-0.

Αυτός ο αριθμός θα μπορούσε επίσης να είναι ο χαμηλότερος που έχει καταγράψει ο προπονητής σε πλήρη αγώνα της Premier League. Και αυτό από τότε που έφτασε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα δύο τελευταία αποτελέσματα του Καταλανού τακτικιστή στην Premier League είναι πολύ ανησυχητικά. Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2018.

Με αυτό τον τρόπο, η Sky Blue πήγε από την πρώτη θέση στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς. Η πόλη τερμάτισε πίσω από Tottenham και το Arsenalη οποία έχει συνολικά 20 βαθμούς.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να πετύχει χωρίς τον Ροντρίγκο Ερνάντες

Ο Γκουαρντιόλα περνάει απογοητευτικά και στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού υποφέρει από έλλειψη αποτελεσματικότητας. τρεις διαδοχικές ήττες στο Carabao Cup. Αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα συμπίπτουν με την κύρωση που επιβλήθηκε στην Rodrigo Hernández. Ο Μαδριδιστής είναι αφιερωμένος ως παίκτης-κλειδί στο σχέδιο του Πεπ.

Η απουσία του Ισπανού άξονα οδήγησε σε σημαντική πτώση της ποιότητας του παιχνιδιού του Πεπ. La ήττα από την Άρσεναλ επιβεβαιώνει την “Ροδινθηρία” στο σχέδιο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Και μετά την άφιξη του Ερνάντες από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019η τελευταία συμμετείχε σε όλους τους αγώνες. Ο μεσοεπιθετικός έχει κατά μέσο όρο 44,5 συμμετοχές ανά σεζόν.

Χωρίς τον Ισπανό μέσο Πολίτες υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό στη μεσαία γραμμή. Ο Ροντρί ξεχώρισε επίσης ως ο μοναδικός σκόρερ. στην Κωνσταντινούπολη που επέτρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το πρώτο και μοναδικό Champions League στην ιστορία της.

“Είμαι θυμωμένος, δεν μου αρέσει να παίζω με 10. Ελπίζω να μάθει. Πρέπει να ελέγξει τα συναισθήματά του. Εγώ μπορώ να δεχτώ μια κίτρινη κάρτα, αλλά όχι ο Ρόντρι. Πρέπει να είναι προσεκτικός.

Ο Γκουαρντιόλα είπε: “Ο Ροντρίλ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ.

Ο Καταλανός προπονητής μίλησε μετά την αποβολή του Ροντρίγκεζ στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Νότιγχαμ Φόρεστ. Ήξερε ότι θα του έλειπε ο παίκτης και οι συνέπειες ήταν τρεις αγώνες που έληξαν με ήττα.