Ο Κέβιν ντε Μπρούιν στην PSG; Η Μάντσεστερ Σίτι έτοιμη να τον ανταλλάξει με ένα παριζιάνικο ψήγμα!

Kevin De Bruyne συνεχίζει να φτιάχνει τη μέρα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το μέλλον του μπορεί να είναι μακριά από την Αγγλία. Μακροχρόνιος στόχος της PSG, η τωρινή του ομάδα φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του βετεράνου επιθετικού με ένα νεαρό γαλλικό ψήγμα.

Ο Κέβιν ντε Μπρούιν εξακολουθεί να συνδέεται με την PSG

Kevin de Bruyne έχει συμβόλαιο με την Πολίτες μέχρι το 2025, αλλά θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο, αν έρθει μια ελκυστική προσφορά. Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο μιας εντυπωσιακής ανταλλαγής μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ανταλλαγή θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον νεαρό ποδοσφαιριστή Zaire-Emery. Ο 17χρονος, ο οποίος εντυπωσίασε σε αρκετές περιπτώσεις την περασμένη σεζόν, θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειδί για την ανανέωση του πρότζεκτ της Guardiolaο οποίος θα ήταν πρόθυμος να εργαστεί για μια ανταλλαγή. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο Γάλλος δημοσιογράφος Φαμπρίς Χόκινς.

Ωστόσο, η PSG δεν θα άφηνε εύκολα τον πολλά υποσχόμενο παίκτη της, καθώς εκτός από τον Βέλγο, θα ενδιαφερόταν και για τον μεσοεπιθετικό Μπερνάρντο Σίλβαο οποίος έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την PSG. ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο μέχρι το 2026 στις 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Ανατρέπονται τα σχέδια επέκτασης του Κέβιν Ντε Μπρούινε;

Η Μάντσεστερ Σίτι διανύει μια ονειρεμένη σεζόν, κατακτώντας το Champions League, την Premier League και το FA Cup. Αλλά κλονίστηκε στην αρχή της περιόδου 2023-2024 από την αποχώρηση του Kevin de Bruyne.

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της σύμβασης των Βέλγων μηχανικών βρίσκονται σε εξέλιξη. διακοπή λόγω μυϊκού τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο μηριαίο. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης. Το βρετανικό μέσο ενημέρωσης Daily Star ανέφερε ότι η Σίτι θέλει να περιμένει και να δει.πώς εξελίσσεται η πορεία του 32χρονου πριν του προσφέρει επέκταση.

Αν ο De Bruyne δεν αναρρώσει θαυματουργά και γρήγορα από τον τραυματισμό του, θα μείνει εκτός για το πρώτο μέρος της σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας έπαιξε μόνο στον τελικό του Community Shield με την Άρσεναλ.

Ο De Bruyne είναι βασικό συστατικό της ομάδας του Pep Guardiola, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Premier League. με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες. Ωστόσο, αν δεν επιτευχθεί σύντομα συμφωνία, θα μπορούσε να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους από την επόμενη σεζόν.