Ο Κροάτης σταρ στο δρόμο για το Μάντσεστερ! Η Σίτι υπέγραψε τον πιο σέξι κεντρικό αμυντικό της Ευρώπης

Γιόσκο Γκβαρντιόλ: ένας ελίτ αμυντικός

Ο Γιόσκο Γκβαρντιόλ είναι ο νέος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κροάτης έρχεται από την Λειψίαμε την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας την περασμένη σεζόν εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στην Αγγλία, η αποστολή του είναι να λάμψει στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την περασμένη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέλαβε έναν από τους πιο καυτούς κεντρικούς αμυντικούς της Γηραιάς Ηπείρου. Το κόστος της υπογραφής περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ και έγινε ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Κροάτης αμυντικός επιστρέφει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου θάμπωσε τον κόσμο με τις εμφανίσεις του. Εκεί ο Γιόσκο διηύθυνε την εθνική ομάδα των Βαλκανίων και την οδήγησε μέχρι τον τελικό. Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρά τη βαριά ήττα στον ημιτελικό από την Αργεντινή, οι Κροάτες παρέμειναν στο βάθρο.

Αντίθετα, ο Κροάτης βρισκόταν στη Λειψία από το 2021 και είχε παίξει 85 παιχνίδια. Από την άφιξή του, χάρη στο αγωνιστικό του επίπεδο, ήταν τακτικός βασικός και έχει πετύχει πέντε γκολ για τους Κροάτες. Red Bulls. Επιπλέον, επέδειξε ένα κορυφαίο passing game, με ποσοστό ακρίβειας 90% ανά σεζόν.

Προπονημένος στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Γιόσκο μετακόμισε στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας σε ηλικία 19 ετών και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ντιναμό σε ηλικία 18 ετών. Είχε 21 συμμετοχές με την Κροατία, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος έπαιξε σε όλες τις κατηγορίες νέων της εθνικής του ομάδας.

Ο Γκβαρντιόλ ξεκινάει ωραία σχέση με τον Γκουαρδιόλα;

Πριν από την επίσημη παρουσίαση, Josep Guardiolαναγνώρισε το επίπεδο του Κροάτη. Από την εποχή του στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός τακτικός είναι γνωστό ότι δημιουργεί προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες του πέρα από το γήπεδο. Enthused από την άφιξη μιας νέας ενίσχυσης? Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε πολλούς να γελάσουν με την αντίδρασή του στην άφιξη του Γιόσκο Γκβαρντιόλ στην ομάδα του.

Τι όμορφο οικογενειακό όνομα! Υποβάλλεται στις ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την υπόθεση τις επόμενες ώρες ή ημέρες,

αστειεύτηκε ο Josep.

Και το γεγονός είναι ότι το επώνυμο “Gvardiol” στα ισπανικά προφέρεται το ίδιο με το όνομα του προπονητή. Επιπλέον, ο Ισπανός ελπίζει ότι θα είναι διαθέσιμος για το Community Shield εναντίον της Άρσεναλ, προγραμματισμένο για τις 6 Αυγούστου.

Δείτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: