Ο πρώην Ζιροντίν υπογράφει στη Νόριτς!

Ui-Jo Hwang: ένας μέσος με ιστορική καριέρα!

Αυτός ο διεθνής Νοτιοκορεάτης έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Στην ηλικία των 31 ετών, ο Ui-Jo Hwang έχει ήδη παίξει σε περισσότερες από 4 διαφορετικά πρωταθλήματα. Αυτός ο μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Seongnam FC. Στις 24 Ιουλίου 2017, ο Ui-Jo άφησε επίσημα την πατρίδα του για να ανακαλύψει το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Κατέληξε στην Girondins de Bordeaux, η οποία είχε πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του. Ο Κορεάτης βρίσκει το σήμα του και καταχωρεί 29 γκολ σε 97 αγώνες με την Μπορντό.

Εντυπωσιασμένη από τις επιδόσεις του, η Nottingham Forest προσφέρει 3,60 εκατομμύρια ευρώ στις 26 Αυγούστου 2022 για την πρόσληψή του. Οι Les Girondins αποδέχθηκαν την προσφορά, αλλά ο Hwang Ui-jo δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στους Tricky Trees. Ο αγγλικός σύλλογος αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στην FC SÉOUL, στη χώρα καταγωγής του. Πέτυχε 4 γκολ σε 18 παιχνίδια. Ο Ui-Jo Hwang επέστρεψε από τον δανεισμό του την 1η Ιανουαρίου.er Ιούλιος 2023, αλλά αυτός εξακολουθεί να μην είναι στα σχέδια του Steve Cooper.

Νέο δάνειο για έμπειρο μέσο

Η άφιξη του Hwang Ui-jo είναι μια εξαιρετική είδηση για τη Norwich. Ο σύλλογος είναι αυτή τη στιγμή 5e Θέση πρωταθλήματος. Η άφιξη ενός απεσταλμένου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ μόνο καλό θα μπορούσε να τους κάνει. Με την εμπειρία του ως μέσος, ο Νοτιοκορεάτης θα αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα. ανεκτίμητος για τα καναρίνια καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο διεθνής, ο οποίος έχει κερδίσει 56 συμμετοχές με τη Νότια Κορέα, έχει ήδη εγκατασταθεί στη νέα του ομάδα. Θα αγωνιστεί στη Νόριτς για μία σεζόν, μέχρι τις 31 Μαΐου 2024..

Οι τελευταίες επισημοποιήσεις

Νέα