Ο Hugo Lloris εκτός για όλη τη σεζόν; Ο Γάλλος εξακολουθεί να ψάχνει για διέξοδο!

Ο πρώην διεθνής Γάλλος, Hugo Llorisβρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έκλεισε οριστικά, αλλά ο ίδιος παραμένει στα Σπερς, Τουλάχιστον με βάση το συμβόλαιο.. Κανένας σύλλογος δεν ήρθε αναζητώντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018. Η Λάτσιο, όπου αναμενόταν να αγωνιστεί, δεν έκανε τελικά πρόταση. Ωστόσο, η αναταραχή που δημιουργήθηκε από την ανακοίνωση της άφιξής του στον ιταλικό σύλλογο φάνηκε να έχει καταλαγιάσει. Στα 36 του χρόνια, ο τερματοφύλακας βρίσκεται αιχμάλωτος του συλλόγου που ήταν το σπίτι του για 11 συνεχείς σεζόν.

Ενημέρωση για τον Hugo Lloris

Όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ο Γάλλος Ούγκο Λλορίς ενημέρωσε το συμβούλιο των Σπερς ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. Ο Ντάνιελ Λέβι και η υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας δεν είχαν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα με αυτό, ειδικά καθώς ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν πιστός σε αυτούς και ανεκτίμητος γι’ αυτούς εδώ και πολλά χρόνια. Η Τότεναμ δεν ήταν αντίθετη στην αποχώρησή του, αλλά έθεσε έναν “μικρό όρο”. Θα έπρεπε πρώτα να βρει μια διέξοδο, ώστε τα Σπερς να διευκολύνουν την αποχώρησή του.

Ο εν λόγω όρος δεν εκπληρώθηκε. Ο Lloris κίνησε γη και ουρανό κατά τη διάρκεια του mercato του καλοκαιριού, αλλά δεν βρήκε θέση για να μείνει. Προηγουμένως, οι εικασίες που τον συνδέουν με την Παρί Σεν Ζερμέν είχαν επαναληφθεί στη Γαλλία. Οι Παριζιάνοι θα ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν ως μοχλό για να ωθήσουν τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην PSG. Περιττό να πούμε ότι παρέμεινε μια φήμη.

Το μόνο συγκεκριμένο στοιχείο που παρουσιάστηκε, ήταν το Λάτσιο. Ο Lloris είχε κάνει το δύσκολο κομμάτι, αφού είχε μπει στις καλές διαθέσεις του προέδρου του συλλόγου. Ωστόσο, ο προπονητής της Λάτσιο αντιτάχθηκε σθεναρά στην άφιξη του ΓάλλουΟ Lloris, ο οποίος είναι πιο έμπειρος από τον νυν κάτοχο, θα δημιουργούσε ανισορροπία στα αποδυτήρια. Η κατάσταση στη Λάτσιο σχεδόν ηρέμησε, αλλά οι Ιταλοί δεν προχώρησαν στην πρόσληψη του Lloris. Πλέον είναι καταδικασμένος να παραμείνει στην Τότεναμ.

Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τον Λλορίς στα Σπερς

Η επιθυμία του Lloris να φύγει γύρισε μπούμερανγκ. Η Τότεναμ είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Guglielmo Vicario. Έχει ήδη κερδίσει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Σήμερα, η επιστροφή του Lloris στην ενδεκάδα της Τότεναμ δεν τίθεται θέμα. Ακόμη και αν εξακολουθεί να γίνεται δεκτός στις προπονήσεις της ομάδας, ο Γάλλος κινδυνεύει με μια σεζόν χωρίς ποδόσφαιρο, αν δεν βρει γρήγορα διέξοδο.

Με το συμβόλαιό του με τα Σπερς να ισχύει ακόμα, ο Lloris δεν μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ομάδα όποτε θέλει. Το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι να τον προσεγγίσει ένας σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας. σήμερα. Διαφορετικά, η μόνη του επιλογή θα είναι η Τουρκία, όπου η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Lloris θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου με τον χρόνο.

Τα τελευταία νέα της Τότεναμ:

Νέα