Πορτογαλία – Λουξεμβούργο: σύνθεση [11/09]

Η πρόβλεψή μας: Νίκη της Πορτογαλίας

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο: Προεπισκόπηση αγώνα

Μετά τον αποκλεισμό της από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Πορτογαλία έχει παίξει πέντε αγώνες στα προκριματικά του Euro. Έχουν κερδίσει και τους πέντε αγώνες τους και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου J.

Οι αριθμοί είναι ακόμη πιο εντυπωσιακοί αν αναλογιστεί κανείς ότι πέτυχε 15 γκολ χωρίς να δεχτεί ούτε ένα. Επιπλέον, δεν έχουν χάσει εντός έδρας παιχνίδι από το 27 Σεπτεμβρίου 2022. Ήταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του Nations League εναντίον της Ισπανίας, ο οποίος έληξε 0-1.

Η Πορτογαλία θα στερηθεί τον καλύτερο παίκτη της, Κριστιάνο Ρονάλντοαποβλήθηκε λόγω συσσώρευσης καρτών. Ωστόσο, ο Λουξεμβούργο είχε μια περισσότερο από αξιοπρεπή προκριματική εκστρατεία, συγκεντρώνοντας τρεις διαδοχικές νίκες και είναι τρίτοι στον όμιλο. Έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Σλοβακία αν και η διαφορά τερμάτων λειτουργεί εις βάρος τους. Πέτυχαν επτά γκολ και δέχτηκαν τον ίδιο αριθμό.

Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία δεν είναι πολύ ευνοϊκά για την ομάδα του Luc Holtz. Ηττήθηκε κατά κράτος από τους Πορτογάλους στο Τις τελευταίες πέντε συναντήσεις και δεν έχουν καταφέρει ποτέ, σε όλα τα χρόνια της ιστορίας τους, να πατήσουν το πόδι τους σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επομένως, πρόκειται για έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα για τις φιλοδοξίες του Λουξεμβούργου. Ωστόσο, τα προγνωστικά δείχνουν ότι, δεδομένων των παικτών, της τρέχουσας κατάστασης και του ρεκόρ των μεταξύ τους αγώνων, οι Λουζιτανοί είναι αυτοί που θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο

Πορτογαλία

Roberto Martinez θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Κάτοχοι: Diogo Costa, Diogo Dalot, António Silva, Rúben Días, Joao Cancelo, Bruno Fernandes, Joao Palinha, Vitinha, Bernardo Silva, Rafael Leao, Goncalo Ramos.

Τραυματίες και τιμωρημένοι: : Κριστιάνο Ρονάλντο

Λουξεμβούργο

Luc Holtz θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-5-1.

Κάτοχοι: Anthony Moris, Marvin Martins, Enes Mahmutovic, Maxime Chanot, Mica Pinto, Danel Sinani, Leandro Barreiro, Sebastien Thill, Vincent Thill, Yvandro Borges Sanches, Alessio Curci.

Τραυματίες και τιμωρημένοι: Christopher Martins Pereira

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024