Προγνωστικά Βέλγιο – Εσθονία: 3 δωρεάν στοιχήματα [12/09]

Τρία προγνωστικά για το Βέλγιο – Εσθονία

Νίκη των γηπεδούχων

Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό πλαίσιοη νίκη των Βέλγων φαίνεται το πιο λογικό αποτέλεσμα. Είναι πρώτοι στον όμιλο F με διαφορά τερμάτων και αήττητοι στην έδρα τους. από το 2022. Αυτή ήταν η ήττα με 1-4 από την Ολλανδία.

Επίσης, δημιούργησαν ένα προηγούμενο απέναντι στους επόμενους αντιπάλους τους σε αυτά τα προκριματικά. Τους αντιμετώπισαν την 4η αγωνιστική και κέρδισαν τον αγώνα. 0-3 στην Arena Le Coq.

Στο πλευρό του, Εσθονία θα πάνε στον αγώνα με ένα βαρύ 0-5 εντός έδρας εναντίον της Σουηδίας. Επιπλέον, η θέση τους στον όμιλο είναι αντίθετη από αυτή των αντιπάλων τους, καθώς μοιράζονται την τελευταία θέση με τηνΑζερμπαϊτζάν.

Τα αποτελέσματα των άμεσων αντιπαραθέσεων επίσης δεν τους δείχνουν ως φαβορί, επειδή σε όλα τα χρόνια της ιστορίας τους, έχουν κερδίσει το Βέλγιο μόνο μία φορά (2008). Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έχει λάβει μέρος σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από τότε που έγινε ανεξάρτητο κράτος.

Περισσότερα από 4,5 γκολ

Τολμηρό, αλλά τα στατιστικά στοιχεία επιτρέπουν να ονειρευτεί κανείς μια καλύτερη ομάδα. μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους. Οι Βαλτικοί έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ στον όμιλο (11) και στις πέντε τελευταίες απευθείας αναμετρήσεις με τους αντιπάλους τους, έχουν δεχτεί 21 γκολ.

Επιπλέον, ο DT Domenico Tedesco έχει ένα ευρύ φάσμα επιθετικών επιλογών στο οπλοστάσιό του. Οι box-to-box killers, όπως ο Romelu Lukaku, Leandro Trossard και Michy Batshuayi, παίκτες με όραμα να εκφραστούν, όπως ο Youri Tielemans και ο Aster Vranckx.

Στον άξονα, έχουν εκρηκτικούς παίκτες όπως ο Yannick Carrasco, Johan Bakayoko ή Jérémy Doku. Διαθέτει επίσης αμυντικούς με ένστικτο ακραίου επιθετικού που συμβάλλουν συνεχώς στην επίθεση. Ο Timothy Castagne και ο Arthur Theate είναι οι πιο συνηθισμένοι.

Romelu Lukaku goal

Αν και ο επιθετικός δεν περνάει καλά και δεν έχει κάνει σπουδαία σεζόν, iΉμουν ο πρώτος σκόρερ στο Red Devils με 73 στόχοι.

Στους δύο αγώνες που διεξήχθησαν για την πρόκριση στο τουρνουά, σκόραρε τρία γκολ με ένα δοκάρι εναντίον της Εσθονίας και ένα ακόμη γκολ στην ισοπαλία με την Αυστρία. Είναι επίσης ο πρώτος που δοκίμασε την τύχη του από το σημείο του πέναλτι.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Το Βέλγιο κερδίζει 1.04
Περισσότερα από 4.5 γκολ 2.90
Romelu Lukaku γκολ 1.36
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Βέλγιο Εσθονία πρόβλεψη

Ιστορία Βέλγιο – Εσθονία

  • Εσθονία 0-3 Βέλγιο (20/06/2023)
  • Βέλγιο 3-1 Εσθονία (13/11/2021).
  • Εσθονία 2-5 Βέλγιο (02/09/2021)
  • Εσθονία 0-2 Βέλγιο (09/06/2017)
  • Βέλγιο 8-1 Εσθονία (13/11/2016)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :