Προγνωστικά Λίβερπουλ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 3 δωρεάν στοιχήματα [05/10]

3 Προγνωστικά Λίβερπουλ – Union Saint-Gilloise

Διπλή ευκαιρία για τη Λίβερπουλ

Οι “κόκκινοι” πηγαίνουν σε αυτό το ματς ως ηγέτες του ομίλου τους στο Europa League μετά την 1-3 εναντίον της LASK την ημέρα της πρεμιέρας. Πέτυχαν επίσης τα περισσότερα γκολ στον όμιλο Ε.

Η Λίβερπουλ τερμάτισε το σερί της 19 αγώνων αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Η αμφισβητούμενη ήττα με 2-1 από την Τότεναμ είναι η μοναδική της ήττα από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Το να παίζει στο Άνφιλντ της ταιριάζει πολύ, καθώς το ρεκόρ της στην έδρα της είναι υπέρ της. Στην Premier League, έχουν εννέα βαθμούς από τρεις νίκες εντός έδρας. Η τελευταία ήταν η 3-0 επί της Άστον Βίλα..

Η Union Saint-Gilloise είναι μια συμπαγής ομάδα και το απέδειξε στο εθνικό της πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές νίκες. Στην Ευρώπη, στον προηγούμενο αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τουλούζ.

Τα φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι είναι Λίβερπουλ by την επιθετική του ποιότητα. Ωστόσο, υπάρχει και η πιθανότητα ισοπαλίας μετά τα καλά αποτελέσματα των Βέλγων.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Η επίθεση της Λίβερπουλ είναι μία από τις πέντε κορυφαίες της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σκοράρει 12 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Κατά μέσο όρο, σκοράρουν 2,3 γκολ και 5,1 σουτ στο τέρμα. ανά παιχνίδι.

Αλλά οι αντίπαλοί τους σχεδόν πάντα βρίσκουν τρόπο να φτάσουν στα δίχτυα τους. Στις πιο πρόσφατες μονομαχίες τους στο πρωτάθλημα υπήρξε μόλις ένα καθαρό αποτέλεσμα, με μέσο όροτουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε μία από αυτές..

Παρομοίως, η Σεν Ζιλουάζ μόλις συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς να μην έχει σκοράρει, επιτρέποντάς της να διατηρήσει στατιστικά στοιχεία γύρω στα 2,0 γκολ με 6 σουτ στο στόχο ανά παιχνίδι. Ωστόσο, έχει δεχτεί επτά γκολ σε πέντε αγώνες για το βελγικό πρωτάθλημα Pro League.

Με αυτά τα στατιστικά στοιχεία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αποτελεσματικότητά τους. των δύο ομάδων, αλλά και αμυντικά λάθη. Γι’ αυτό υπάρχουν όλοι οι λόγοι να πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν σε αυτό το ματς.

Γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Αυτή η ποσόστωση επιτεύχθηκε σε κάθε έναν από τους πιο πρόσφατους αγώνες των ομάδων, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δέχθηκε ένα γκολ στο 36′ κόντρα στην Τότεναμ. Κόντρα στη ΛΑΣΚ, άφησε επίσης ένα στο 14′ και επανήλθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο μεταξύ, τα παιδιά του Αλεξάντερ Μπλέσιν πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Σπόρτινγκ Σαρλερουά. Στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, δέχτηκαν το νικητήριο γκολ από την Τουλούζ στο 45’+3.

Και οι δύο ομάδες δημιουργούν ευκαιρίες, Είναι επομένως πολύ πιθανό ένας από τους δύο να σκοράρει πριν το ημίχρονο.

Πρόβλεψη Λίβερπουλ USG

Λίβερπουλ – Ουνιόν Σεν Ζιγιέ : Τελευταία παιχνίδια

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που οι δύο ομάδες συναντιούνται στο Europa League – μην το χάσετε!

Ενδιαφέρεστε για στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις της Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Διπλή ευκαιρία για τη Λίβερπουλ 1.06
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.85
Γκολ πρώτου ημιχρόνου 1.21
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλουν

Λίβερπουλ – Ουνιόν Σεν Ζιγιέ : Τελευταία νέα

Εδώ είναι τα αποψινά νέα: