Προγνωστικά Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: 3 δωρεάν στοιχήματα [10/04]

Τρεις Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Τρία γκολ ή περισσότερα

RB Leipzig έχει μέσο όρο 4,4 γκολ και ένα δεχθέν στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Οι Red Bulls έχουν πετύχει 22 γκολ και έχουν δεχθεί πέντε.

Σε αντίθεση με τους Γερμανούς, η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατά μέσο όρο 1,8 γκολ και ένα κατά στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Το Πολίτες σκόραραν 9 φορές αλλά δέχτηκαν 5 γκολ.

Για το λόγο αυτό, το head-to-head μεταξύ της Λειψίας και της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να τελειώσει με τρία γκολ ή περισσότερα στον πίνακα των σκόρερ.

Οι Red Bulls ανοίγουν το σκορ

Σκόρ για την ομάδα της Λειψίας το πρώτο γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες τους ανάμεσα στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα. Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια και έχουν φέρει μία ισοπαλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την άλλη πλευρά, έχει πάρει το προβάδισμα στομόνο σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισε το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο άνοιξε το σκορ.

Ως εκ τούτου, οι Red Bulls αναμένεται να πετύχουν το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση με τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Η νίκη είναι γαλάζια

Παρά το γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα έφτασε με κάποια καλύτερα αποτελέσματα, Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Champions League. Θα επιδιώξει επίσης να επεκτείνει την καλή της πορεία απέναντι στη Λειψία, η οποία την κέρδισε στο 2021 για τελευταία φορά.

Το Citizens γνωρίζουν ότι η ομάδα του Μάρκο Ρόουζ θα είναι έτοιμη για εκδίκηση, έχοντας έχασε από τη Σίτι με 7-0. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το ταλέντο των Haaland, Julian Alvarez και Foden για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου G.

Η Σίτι έχει ήδη κερδίσει εναντίον της Ερυθρός Αστέρας 3-1 στην πρεμιέρα και είναι πλέον το φαβορί για τη νίκη.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι; Ρίξτε μια ματιά στις αποδόσεις της Unibet:

Τρία γκολ ή περισσότερα 1.65
Οι Red Bulls ανοίγουν το σκορ 2.63
Η Μάντσεστερ Σίτι κερδίζει 1.29
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Λειψία Μάντσεστερ Σίτι

Πιο πρόσφατη λίστα αγώνων Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι

  • Μάντσεστερ Σίτι 6 – 3 RB Leipzig (15/09/2021).
  • RB Leipzig 2 – 1 Μάντσεστερ Σίτι (07/12/2021).
  • RB Leipzig 1 – 1 Manchester City (22/02/2023).
  • Μάντσεστερ Σίτι 7 – 0 RB Leipzig (14/03/2023).

Νέα για το Champions League :